Χρειαζομαι τις αποψεις σας!!!
Καλησπερα!
Ειμαι η Μαρια και τελευταια δεν ειμαι καθολου καλα...δεν ξερω απο που να ξεκινησω...
Ειμαι 28 ετων και εχω σχεση 11 χρονια με εναν ανθρωπο ο οποιος πλεον αδιαφορει παντελως για μενα. Ζουμε στο ιδιο σπιτι, δεν μιλαμε εκτος απο τα τυπικα, δεν βγαινουμε καθολου, δεν κανουμε σεξ και φυσικα δεν δεχεται να συζητησουμε καθολου το ολο θεμα. Ολα αυτα εγιναν σταδιακα και κορυφωθηκαν πριν 2 χρονια περιπου.
Να προσθεσω οτι πριν καποιους μηνες εχασε τον πατερα του και φυσικα-οπως ολοι εχει καποια επαγγελματικα προβληματα.
Πλεον εχω φτασει στο σημειο να κανω κρισεις πανικου, δεν με ενοχλει τοσο η φαση που περναει-μπορω να καταλαβω κι εχω υπομονη αλλα δεν αντεχω το γεγονος οτι ειμαστε τοσα χρονια μαζι και δεν κανουμε κοινα σχεδια, δεν θελει πχ να κανουμε καποια στιγμη οικογενεια κλπ
(Να προσθεσω οτι δεν του εχω κανει καμια νυξη για γαμο κλπ). Ειμαστε ξενοι στην κυριολεξια με αποτελεσμα να τον τσακωνομαι συχνα γιατι προσπαθω να τον κανω να ακουσει- να καταλαβει αλλα ματαια...ισα ισα τα κανω χειροτερα τα πραγματα γιατι λεω πραγματα πανω στα νευρα μου και αυτος μου τα κραταει και πλεον απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι μονο αδιαφορος αλλα και τσαντισμενος μαζι μου (γενικα-οχι για καποιο συγκεκριμενο γεγονος)
Τωρα τι γινεται?ζω την ζωη της 50αρας κανοντας υπομονη μεχρι να αποφασισει τι θελει?
φευγω?
δεν ξερω...τον αγαπω πολυ, απολαμβανα τη σχεση μας αλλα τωρα?
Μπορω να κανω κατι για να φτιαξουν τα πραγματα?