η μοναξια με εχει τσακισει
καλησπερα σας...δε νομιζω το προβλημα μου να λυθει,αλλα μερικες συμβουλες θα ηθελα να τις ακουσω..λοιπον το θεμα μου ειναι οτι ειμαι μονη.τελειως μονη.λες και κανεις δε νοιαζεται για μενα.σαν να μην υπαρχω.σαν κανεις να μη με θελει.δεν εχω φιλες-φιλους δεν εχω κανεναν.σε ενα σπιτι καθομαι ολη μερα σα φυλακισμενη και δε κανω τιποτα.κλαιω ολη μερα.δεν αντεχω αλλο.πριν λιγες μερες εκανα αποπειρα αυτοκτονιας.προσπαθησα να κοψω τις φλεβες μου ομως το κοψιμο δεν ηταν βαθυ.αν συνεχιστει αυτη η κατασταση φοβαμαι οτι θα το ξανακανω γιατι πολυ απλα δεν αντεχω αλλο μονη μου.βλεπω αλλα παιδια στην ηλικια μου και εχω τις παρεες τους,τις σχεσεις τους,βγαινουν βολτες,εχουν καποιον να μιλανε.εγω δεν εχω κανενα.ακομα και οι γονεις μου που με βλεπουν οτι δεν ειμαι καλα,δε κανουν το παραμικρο για να με βοηθησουν.ουτε καν με ρωτανε τι εχω.μαλλον δε νοιαζονται ουτε αυτοι.το παραδεχομαι οτι φταιω κι εγω γιατι ειμαι καπως ντροπαλη και κλειστος χαρακτηρας ομως οσες προσπαθειες εχω κανει για να προσεγγισω τους αλλους εχου αποτυχει.λενε ολοι ''μη περιμενεις παντα τους αλλους.κανε εσυ το 1ο βημα'' .ε λοιπον το 1ο βημα το χω κανει εκατο φορες και δεν εγινε τιποτα.στελνω ας πουμε ενα μηνυμα σε καποιο και θα μου απανταει πολυ μονολεκτικα κι αποτομα..προτεινω σε καποιον να βγουμε και ολο εχει δουλειες(δικαολογιες μαλλον)και δε μπορει.τι εχουν παθει ολοι τους;κανεις δε με θελει;γιατι;τι εχω κανει;δεν αντεχω αλλο μονη μου θελω καποιον να μιλησω,χρειαζομαι λιγη παρεα.εν τω μεταξυ εχω οικογενειακα προβληματα τα οποια εχουν κανει ακομα πιο δυνατη την αναγκη μου για λιγη παρεα,βοηθεια,συμπαρασταση .παρηγορια..κι ομως δεν εχω κανεναν διπλα μου.δε μπορω αλλο να κανω υπομονη.κουραστηκα