η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο!
Καλησπερα! Ρε παιδια να σας ρωτησω: ειναι ποτε δυνατον να χει κανει καποιος/α κατι και να μην το θυμαται? ή να μην θυμαται στο περιπου εστω τι εγινε, τι ειπωθηκε, τι συνεβη? Ειμαι πολυ χαλια και ολη μερα με βασανιζει αυτη η ιδεα. Φανταστειτε ειμαι διακοπες και ειμαι συνεχεια μεσα στο δωματιο! Μου κολλαει οτι π.χ κερατωσα το αγορι μου το οποιο αγαπω και ειμαστε μαζι 7 μηνες και πως δεν το θυμαμαι οτι το εκανα και οτι μπορει να κολλησα καποια ασθενεια ανιατη (πχ aids) και πως θα του την μεταδωσω και στο τελος θα πεθανει και αυτος και εγω:(. Ειναι ποτε δυνατον? Γιατι παλι να λειτουργει το παραλογο? Γιατι να μην ειμαι 100% σιγουρη για οσα λεω και κανω, αλλα 99%.? Αυτο το 1% μπορει να φανταζει μηδαμινης ουσιας αλλα εμενα με ταλαιπωρει πολυ ολη μερα, καθε μερα!:(
υ.γ1: ασχημο πραγμα οι ιδεοψυχαναγκασμοι, δεν σε αφηνουν να χαρεις, να ζησεις, να γελασεις, να βρισκεις νοημα στην ζωη.
φανταστειτε οτι εχω κανει 4 φορες εξεταση για aids το τελευταιο 5 μηνο. Διοτι φοβαμαι αυτο που ειπα πιο πανω. Οτι θα εχω κανει κατι κακο πισω απο την πλατη του αγοριου μου. Σε αυτο το σημειο να πω πως ημουν και ειμαι πολυ ενοχικη και σαν παιδι και σαν ενηλικη αντιστοιχα! Και αυτο ειναι ο γολγοθας μου. Πραγματικα για την ζωη μου μπορω να γραψω βιβλιο το οποιο θα αγγιξει καθε ατομο με ιδεοψυχαναγκασμους και οχι μονο. Ξερω τι ειναι ιδεοψυχαναγκασμος, το χω βιωσει στο πετσι μου. Σε τρωει καθημερινα. Εκει που γελας, καις διοτι θεωρεις πως δεν εχεις το δικαιωμα να ευχαριστηθεις, να χαρεις, να ζησεις!
υ.γ2: ειναι η 5η φορα που εχω πεσει σε λαθος ψυχιατρο ο οποιος μου εδωσε ενα χαπι πολυ βαρυ, οχι για την περιπτωση μου με το οποιο ετρεχα στο νοσοκομειο γαιτι ειχα πρηστει σαν το ψαρι της αριελ:). (λεπονεξ για οσους ξερουν εκτος ολων των αλλων που επαιρνα σε πολυ μεγαλη δοσολογια -αναφρανιλ-σεροκελ-σοφελιν). Ευτυχως απο την παραλλη βδομαδα ξεκιναω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αλλη θεραπεια, με αλλον γιατρο τον οποιο εμπιστευομαι πολυ διοτι εχω παραδειγματα να πειστω οτι αυτη η κυρια βοηθαει πραγματικα σε περιπτωσεις αγχους, καταθλιψης και της οποιας ψυχικης νοσου. Σημαντικο για μενα αυτη η στιγμη θεωρω πως ειναι η ψυχοθεραπεια. Πρεπει το προβλημα να αντιμετωπιστει στην ριζα του. Τα φαρμακα απλα θεραπευουν την συμπτωματολογια. Η αιτια της δικιας μου νοσου ειναι πολυ βαθεια διοτι τιποτα επιφανειακο δεν υπαρχει σαν προβλημα. (ειμαι μεγαλωμενη σε υγιες περιβαλλον, με αγαπη, με φροντιδα, με αυστηρους γονεις εκει που πρεπει κτλ κτλ κτλ).
Ξερω πως υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν εδω μεσα και ειναι λυπηρο αυτο απο την μια αλλα απο την αλλη εισαι σε θεση να ξερεις πως δεν παλευεις μονη σου τους δαιμονες σου.
ευχαριστω οσους θα με διαβασουν! Εχει πραγματικα σημασια για μενα η οποια απαντηση σας.