Θεωρητικά ένας υγιής ενήλικας σ'ένα υγιές περιβάλλον δεν είθισται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων;
Printable View
Θεωρητικά ένας υγιής ενήλικας σ'ένα υγιές περιβάλλον δεν είθισται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων;
καντο μια εξηγηση γτ δε κτλβα, να μη μιλανε οι γυναικες με αντρες? κ κανεις ερωτηση η οχι?
εαν εννοεις εαν υπαρχουν φιλιες μεταξυ των αντιθετων φυλων, προφανως και υπαρχουν.
προφανως και υπαρχουν, δυσκολα ομως κρατιεται φιλια μεταξυ των δυο φυλων. απ'τη μια γιατι τα αγορακια στο ελλαδισταν ειναι ολα αγαμητα οποτε λογικο ειναι να φερονται σαν λιγουρηδες και να το πηγαινουν συνεχεια στο ερωτικο, απ'την αλλη τα κοριτσακια μολις βρουν γκομενο που θελουν εξαφανιζονται και του αφοσιωνονται (και καλα κανουν ετσι πρεπει). δεν ειναι κι ολας φυσιολογικο για εναν αντρα μονο και μια γυναικα μονη, να μη προχωρησουν και λιγο παραπερα.
πιστευετε δηλαδη οτι υπαρχει πραγματικη φιλια αναμεσα σε αντρες-γυναικες; πραγματικη φιλια λεμε, οχι βγαινουμε παρεα ολοι μαζι και τα πινουμε κι αααμα τυχει ξαναβγαινουμε...
προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορει να υπαρξει. παντα κατι θα υποβοσκει απο τη μια η απο την αλλη πλευρα.
σωστο, αλλα αν εχεις γινει κωλος με τον αλλο, λιγο δυσκολα να ξαναγινουν τα πραγματα οπως παλια..
Mπορει να υπαρξει αν δεν υποβοσκει ερωτικο στοιχειο, και αυτο ο χρονος το αποδεικνυει συνηθως. Πχ. ενας ξαδερφος μου ειναι απο τους καλυτερους μου φιλους, ο ενας κολλητος μου τον ξερω 12 χρονια και δεν εχει βγει τπτ στην επιφανεια ποτε γιατι δεν τον θελω και προφανως δε με θελει με αυτο τον τροπο, και με τον αλλο οταν γνωριστηκαμε ειχαμε ενα φλερτ στην αρχη, δε μας βγηκε ομως με τπτ το ειδυλλιο, και μειναμε πολυ πολυ καλοι φιλοι.