Originally Posted by
sball
απεχω. η γνωμη μου ειναι να αρχισεις ενα αθλημα, τρεξιμο για παραδειγμα, θα βελτιωθει η φυσικη σου κατασταση και η αυτοπεποιθηση. στην αρχη θα κουραζεσαι ευκολα αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ανεβει η αντοχη. φαγητο επισης να τρως και τη βρωμια που ειναι νοστιμη αλλα να διατηρεις μια φρουτο θεραπεια και λαχανοθεραπεια. αλλο. διαβασμα βιβλιων. βελτιωση πνευματικης καταστασης. υπαρχουν βιβλια για ολους. τις προαλλες πηγα να αγορασω βιβλια και διπλα μου με τη παρεα του ελεγε ενας στην κοπελα "δεν διαβαζουμε βιβλια". αν διαβαζε ομως σιγουρα η συζητηση θα ηταν πιο πλουσια. μουσικη. βοηθαει και η μουσικη οταν νιωθεις μοναξια. αποτοξινωση απο τη τεχνολογια. να κοιμασαι μακρια απο τον υπολογιστη και το κινητο. μπανιο πλυσιμο καλο χερια ποδια σωμα. βοηθαει γενικα για τη καλη υγεια. αν πηγαινεις σε ενα αθλητικο κενβτρο μπορει να βρεις και παρεα, σε στοιβο, γηπεδο. οδηγηση ακομα και μονος μια βολτα κανει καλο για να μην μενουμε αδρανεις σε μια καρεκλα. μακρια απο την καρεκλα γενικα οσο γινεται. το σωμα γινεται τεμπλικο μονο αν το μαθουμε εμεις να ειναι ετσι. δουλεια επισης πολυ σημαντικο. αν δεν εχεις ψαξου. εγω για καποιο διαστημα το σκεφτομουν να πλενω πιατα για να βγαζω μερικα παραπανω απο τα ηδη λιγα. να απασχολεις τον εαυτο σου γενικα. δεν θα χρειαζεσαι τα φαρμακα ετσι.