Πρόβληματα με τον πατέρα μου
Γεια σας, σας παρακαλω αν μπορειται βοηθηστε με αυτο που περναω εγω και η αδερφη μου συμβαινει εδω και πολλα χρονια.Εγω ειμαι 16 χρονων και η αδερφη μου 19 λοιπον για να ξεκινησω:δεν τα πηγαινουμε και πολυ καλα με τον πατερα μου.Σε καθε λαθος,καθε ζημια που εκανα εγω ή η αδερφη μου παντα μας μαλωνε (οκ φυσικο ειναι αυτο) αλλα και μας απειλουσε με διαφορα (του τυπου θα σας παρατησω...θα φυγω απο το σπιτι να βρω την υσηχια μου)Τωρα τελευταια αυτο συμβαινει πολυ συχνα.λεει χαραξτηριστικα οτι δεν αντεχει αλλο και οτι θα τον πεθανουμε,αλλα ξεσπαει για τους πιο ασημαντους λογους...που κανονικα δεν θα αντιδρουσε καποιος ετσι.Την τελευταια φορα μας εδωσε μια ακομα ευκαιρια και εμεις προσπαθουσαμε οσο μπορουμε να συμπεριφερομαστε καλα,αλλα παλι ξεσπασε με κατι ασημαντο(π.χ επειδη του μιλησαμε λιγο αποτομα) και λεει θα μας αφησει οριστικα και να κανουμε οτι νομιζουμε αυτο που κανει ειναι ψυχολογικος καταναγκασμος,σε διαλυει αυτο το πραγμα πειτε μου σας παρακαλω γιατι το κανει αυτο;τι θελει ; θα μας εγκαταλειψει αληθεια? εμεις τι μπορουμε να κανουμε; ευχαριστω και συγνωμη που σας κουρασα ηθελα παντοτε να τα πω σε καποιον..:(