Πως επηρεαζουν τα ναρκωτικα στην οικογενια!!
Καλησπερα, Νικος ονομαζομαι και μενω τωρα στην αθηνα. Σπουδαζα 2 χρονια στη Λαρισα ,ειχα φυγει απο το σπιτι απο τα 18 μου και εμεινα κρητη για 1 χρονο (οπου εδωσα 2η φορα πανελληνιες και περασα στα ΤΕΙ Λαρισα), η μαμα μου, ο "πατριος"(δεν εχω πατερα δυστιχως αλλα δεν ειμαι και ο μονος) και τα αλλα 3 αδελφια μου αμειναν αθηνα. Απο τα 18 ως τα 21 περασα παρα πολυ ωραια. ειχα δουλεια ,φιλους και ευχαριστη ζωη,δε μαθαινα πολλα πραγματα για την αθηνα αλλα ουτε και για την οικογενεια μου, ειχα βαλει σκοπο να κοιταξω τον εαυτο μου και να κανω κατι στη ζωη μου, κατι χρησιμο και δημιουργικο. ο λογος που εφυγα απο το σπιτι ηταν ο μεγαλος αδελφος οπου ηταν και χρηστης ιρωινης. Ηξερα οτι αμα μεινω αθηνα με τον αδελφος μου δε θα ειχα την καταληλη ορεξη για διαβασμα.με περνανε οι φιλοι και οι γνωστοι και μου λεγανε για το ποσο χαλια ειναι.Το 2011 γυρισα απο τη λαρισα γιατι μου ειπαν οι γονις μου οτι δε μπορουσαν να ανταπεξελθουν στα εξοδα. Ειμαι τεκνο πολυτεκνων και ειχα το προνομοιο να παρω μεταγραφη για αθηνα. Οταν γυρισα αθηνα μετα απο 3 χρονια(18-21)ειδα οτι η κατασταση ειναι τραγικη. Δεν υπηρχαν δουλειες , καθε μερα γινοντουσαν απεργειες στα ΜΜΜ με αποτελεσμα να χασω το 6μηνο, ηθελα 90' περιπου για να παω απο το σπιτι στη σχολη. Η κατασταση στο σπιτι ηταν φρικτη, δεν ειχαμε λεφτα για τα προς το ζην. Ξαναεβλεπα τον αδελφο μου μαστουρομενο, εμενα αυτο με εριχνε και με ριχνει ακομα. το φεβρουαριο εφυγε η μανα μου απο το σπιτι με την προφαση οτι δεν αντεχε να βλεπει ετσι τον αδελφο μου. Για τον ιδιο λογο εφυγαν και τα 2 αλλα αδελφια και εμεινα σπιτι με τον μεγαλο μου αδελφο. Ειχα πιασει δουλεια ,κουτσα-στραβα τα εβγαζα αλα δυστηχως η μανα μου ειναι απο τους ανευθυνους ανθρωπους που δε ξεπληρωνει τους λογαριασμους και δε ξεχρεωνει ποτε. εμενα σπιτι και εβλεπα οτι μου κοβανε το ρευμα και το νερο. Ειχα φρικαρει δν ηξερα τι να κανω. ο Μανος(μεγαλος αδελφος) ειχε κοψει απο την πρεζα και μου ελεγε οτι μαζι θα τα καταφερουμε. Ηταν τρομερα πιστικος, ηθελα να βασιστο σε καποιον ,το ειχα αναγκη δεν ειχα κανεναν. Το τελειοτικο χτυπημα ηταν οταν εμαθα τον ιουλιο οτι το σπιτι ειχε πουληθει και μ ειπαν να το αδειασω γιατι δε μου ανηκει,ποιο? Το σπιτι που μεγαλωσα και που εριξαν τοσο κοπο οι παπουδες μου για να το χτησουν, πουληθηκε απο την μανα μου. Μαυρισαν ολα ,εχασα καθε ελπιδα. Ειχα τρελαθει δεν ηξερα τι να κανω. Ειλικρινα δε μπορω να σας περιγραψω το πως ακριβως νιωθω. Εχω να κοιμηθω μερες και δε ξερω ποτε θα ξανακοιμηθω παλι. Πριν 10 μερες βρηκε δουλεια και ο μανος, πιστευα οτι θα καναμε κατι αλλα δυστιχως επεσα εξω. Αυτη τη στιγμη εχω να τον δω 2μερες τον ειδαν κατι φιλοι μου προχθες σε πολυ χαλια κατασταση και τους ζητουσε λεφτα. Ειμαι σε απογνωση, απο την μια λεω οτι δεν εχω τιποτα με εχουν παρατησει ολοι και δεν υπαρχει καποιο νοημα στη ζωη μου αλλα απο την αλλη ειναι οτι εχω μια ζωη, ειμαι 22 χρονων και εχω πολλα να κανω. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω απο την ελλαδα, οι καταστασεις με εχουν απογοητευσει πληρης. Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας και ελατε για 1' στη θεση μου. τι επιλογες εχω να κανω. Δουλευω και ο μισθος μου ειναι 350Ε. Δεν ζηταω ελειμοσηνες αλλα ουτε και οικονομικοι βοηθεια απλα μια 2η γνωμη..