Πως να ξεφύγουμε απο την θλίψη και την μελαγχολία,τρόποι αντιμετώπισης καταθλιψης
Καλησπέρα σε όλους!Ειμαι ολοκαινουρια στην παρέα!γραφω πρώτη φορά στο φορουμ(συγχωρεστε με για τα λάθη ειναι απο το κινητό)!αχ βρε παιδια τι εχω τραβήξει εγώ απο καταθλιψη πρεπει να τα εχω περάσει ολα(αγορά φοβία,το αλλο που νομίζεις οτι ονειρεύεσαι και πολλα αλλα). Η δική μου ιστορία ξεκινάει απο τα 14 μου χρονια όπου ανάμεσα σε μια παρέα δοκίμασα δυο τζουρες χάσισι(ούτε να το γράψω δεν θελω) και με έπιασε μια ζαλαδα του τύπου κόλλησε το μυαλό μου,δεν ήξερα που βρισκόμουν,σαν να τα έχασα αλλα είχα την συνείδηση μου. Τσπ πάω Σπιτι και αμέσως λέω τι μου εχει συμβεί σαν να συνερχομουν και μετα πάλι τα ίδια.με πήγανε οι δικοί μου σε μια ιδιωτική κλινική και μου έβαλαν όρο(είχα φάει και τις σφαλιάρες μου απο τον αυστηρό πατέρα μου) στεναχώρια οι δικοί μου και τι συνέβη και πως κτλ Έλα ομως που και την επόμενη μέρα με πιάσανε τα ίδια ταχυκαρδια αισθημα ζαλης φοβος
μούδιασματα....,ετσι ξεκινάει ο γολγοθας εξετάσεων.Διαγνωση τρελή αναιμια που φοβήθηκαν οι γιατροί για εσωτερική αιμοραγια.Τελικα ολα καλά!περναν τα χρονια σημερα ειμαι 28 χρονων και μεχρι τα 23 μου που παντρευτηκα και έκανα ενα γλυκύτητο παιδάκι ολα καλά.τελειωσα και ενα χρόνο μετα το πανεπιστήμιο και τελεια!ξεχασα να σας πως οτι έπαθα Κριση Πανικου στην γέννα που γέννησα με καισαρικη και δεν ήθελα καθόλου αλλα δεν γινόταν αλλιώς.
Με ειχε πιασει ένας φοβος στο χειρουργείο γιατι ήμουν ξύπνια με επισκληριδιο και τα καταλάβαινα ολα!απο τότε μεχρι σημερα παθαινω φοβερές κρισεις αυτά τα τελευταία 4 χρονια ειναι μαρτυριο!ειδικα τα δυο χρονια μετα την γέννα αφήστε μ
Κάθε μέρα νόμιζα οτι κάτι θα παθώ! Το παλεύω ομως δεν το βάζω κάτω ενω ξέρω τι εχω προσπαθώ να το πολεμησε αλλα δεν θελω να πάω σε ψυχολόγο και λυπάμαι που το λέω δεν εχω κάτι με τους ψυχολόγους απλά φοβάμαι γιατι νομίζω οτι θα με κανει να νιώσω χειρότερα ενω ξέρω πως δεν ισχυει κάτι τέτοιο.πειτε μου τη γνώμη σας.ευχαριστω εκ των προτέρων.