Originally Posted by
aggelikoula89
ειχα αγχωδ διαταραχη για περιπου 2 χρονια λογω του οτι εχασα την μαμα μου το τελευταιο 6μηνο ειμαι αρκετα καλα εχω παλεψει πολυ και ειμαι σ ενα πολυ καλο επιπεδο!!!πλεον τ σωματικα συμπτωματα δεν μ πιανουν περα απο σπανιες φορες ντονου αγχους!!!!στν αρχη φοβομουν πολυ ν οδηγω ειδικα βραδυ και μονη μου οχι οτι θ τρακαρω ενιωθα πως θα λιποθυμησω την ωρα που οδγω αυτη η σκεψη αυτοματα μ εφερνε κ ολα τ υπολοιπα μερι ν φτασω στον προορισμο μ!!!!πριν 4 μερες πηγαινα βραδυ στο αγορι μου στο σπιτι και εκει που ημουν μια χαρα ξαφνικα ενιωσα ενα συναισθημα εντονης κουρασης σαν ν χανομαι ν κλεινουν τ ματια μ αλλα ολο αυτο για κλασματα τ δευτερολεπτου αυτοματα απο τον φοβο ταχυκαρδια και τρεμουλο οταν εφτασα στο σπιτι περασαν ολα βεβαια ενιωθα και παλι καπως αλλα πιο πολυ ασφαλεια,με ξεματιασε η μητερα τ και μ ειπε πως ημουν πολυ ματιασμενη οντως μετα ενιωσα πολυ καλυτερα!!!η αληθεια ειναι πως αυτο μ τν οδηγηση το εχω τωρα 4 μερες λες ν μου εχει μεινει φοβος πο τ συμβαν κι ν τ συνδιαζω καθε φορα ετσι?γενικα αν μ συμβει κατι μια φορα κανω καιο ν τ ξεπερασω και μ πιανει συνεχως μεχρι ν τ ξεχασω και ν παω παρακατω...εχω προβλμα???υπαρχει αλλος που ειναι ετσι?να φοβαμαι η ειναι απλα μια αντιδρασ του αγχους μου????συνεχως φοβαμαι τ παντα νιωθω πως οτι και αν κανω θα μ συμβει κατι κακο.πριν κανω κατι σκεφτομαι οχι δεν μπορω ν τ κανω φοβαμαι πως θα λυποθημησω!!!ενω δεν εχει συμβει ποτε κατι τετοιο!!!η καθε μ σκεψη αυτη ειναι ισως γι αυτο μ πιανουν ολα τι ν πω????ολες μ οι εξετασεις εχουν βγει καλες καω καθε χρονο αιματος και ουρων ειμαι 23 νομιζω μ καλυπτουν!!!!ετσι δεν ειναι!!!???συγνωμη για τ μεγαλο ποστ ειλικρινα σε ζαλισα....ισως η μεγαλη μ ανασφαλεια μ κανει ετσι!!!!