Προβληματα!! Σπαραζει η καρδια μου!!!
Γεια σας.. Ειμαι ο Γρηγορης, ειμαι 16 χρονων και μενω σε μια επαρχιακη πολη της Ελλαδας. Πριν λιγες μερες διαγνωστηκε οτι η ξαδερφη μου η μεγαλη που ειναι 26 χρονων εχει μια αρρωστεια στους λεμφαδενες. Απο οτι φαινεται ειναι καρκινος και μαλλον κακοηθης!! Εχτες ημουν σε μια επισκεψη με την θεια μου και την ξαδερφη μου την μικρη και τοτε τους πηραν τηλεφωνο απο την Αθηνα και τους ειπαν οτι η ξαδερφη μου τελικα εχει καρκινο σπανιο και φυγαμε και εκλαιγαν στο αμαξι! Μαλλον δεν εχει ελπιδες η ξαδερφη μου.. Και η γιαγια μου απο τοτε που το εμαθε ολο κλαιει (δεν ξερει οτι ειναι κακοηθης! δεν της το εχουμε πει!).. Α ξεχασα να προσθεσω οτι ζω με την γιαγια μου απο μικρο παιδι λογω προβληματων αλλα με τους γονεις μου ειμαστε στην ιδια γειτονια. Στην ουσια η γιαγια μου με μεγαλωνει και ειναι σαν μανα μου και δεν αντεχω να την βλεπω ολη την ωρα να κλαιει και να οδυρεται. Επισης στεναχωριεμαι πολυ και εγω για την ξαδερφη μου!!! Ολα αυτα μαζεμενα με εχουν στεναχωρησει παρα πολυ και πιο πολυ με πληγωνει να βλεπω την γιαγια μου να κλαιει και να στεναχωριεται! Δεν θελω να παθει κατι! Την εχω σαν μανα μου και αν παθει κατι δεν θα το αντεξω! Γενικα η κατασταση ειναι αρκετα δυσκολη και ψυχοφθορα! Πηγαινα σε ψυχολογο πριν απο καιρο αλλα εχουμε σταματησει εδω και 2 μηνες λογω καλοκαιριου και με ειχε βοηθησει αρκετα αλλα τωρα ειμαι μονος μου! Τι να κανω; Ποναω και στεναχωριεμαι!