ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ
Γεια σας! εχω γραψει αρκετες φορες στο φορουμ για τη σχεση μου γιατι οντως με βοηθαει η γνωμη πολλων απο δω και τους ευχαριστω! ειμαι με μια κοπελα 10 μηνες και μαλλον τη χανω! εχουν γινει διαφορα οπως ψιλοτσακωμοι και διαφορα τετοια... μου λεει πως δε μπορει να προσπαθησει αλλο σε αυτη τη φαση,πως δε περναει καλα πια και μονο στεναχωριεται και δε νιωθει για μενα πραγματα οπως πριν... αλλα εγω δε το πιστευω... νομιζω οτι ειναι λογια της στιγμης... δε πιστευω πως τα σκεφτοταν πολυ καιρο να μου τα πει οπως λεει εκεινη γιατι οταν ειμαστε μαζι περναμε πολυ ομορφα,καταλαβαινω οτι νιωθει πραγματα για μενα... δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που σου λεει οτι δεν νιωθει οπως πριν να σου στελνει μηνυματα το βραδυ τοσο γλυκα για να σου πει οτι του λειπεις και σε χρειαζεται... πως γινεται αυτο?? μου λεει οτι δεν ειναι οπως πριν και οταν ειμαστε μονοι ολα ειναι ιδανικα και οταν κοιταζομαστε καταλαβαινω πως νιωθει αυτα που νιωθω και εγω για αυτην... δε ξερω τι να κανω πραγματικα... πρωτη φορα εχω μια κοπελα που να τη νοιαζομαι τοσο πολυ και δε θελω να τη χασω γιατι ξερω οτι ειναι κατι που αξιζει... γιατι να μη δωσουμε μια ευκαιρια στη σχεση μας?? τι να κανω πειτε μου... ειμαι απελπισμενος,δε ξερω τι θα κανω αν τη χασω... τωρα μου ειπε να το τελειωσουμε αλλα τελικα μιλωντας καταληξαμε στο να ηρεμησουμε λιγο.. να την αφησω μονη για να σκεφτει κτλπ... αλλα και παλι δε ξερω πως να αντιδρασω,δε ξερω τι να κανω για να της αλλαξω γνωμη... το βλεπω ρε γαμωτο οτι νιωθει πραγματα για μενα... δε μπορει να σβηνονται ετσι ξαφνικα ολα αυτα