Τα χω χαμενα..βοηθεια!! :/
Θα προσπαθησω να γραψω αυτα που νιωθω οσο πιο αναλυτικα και κατανοητα γινεται (το λεω επειδη δεν ειμαι πολυ καλος στο να εκφραζω αυτα που αισθανομαι)..Λοιπον ολα ξεκινησαν πριν απο μια εβδομαδα οπου αρχισε να μου αρεσει μια φιλη μου(μπορει να κανω και λαθος και ναι ειναι η ιδεα μου)..αρχισα να στεναχωριεμαι και να λεω οτι ερωτευτηκα ενα τελειος λαθος ατομο..και τωρα αν πραγματι την εχω ερωτευτει θα πρεπει να ξεκοψω κλπ κλπ..γενικα δεν το πηρα καθολου ωραια..(αντι να το απολαμβανω,με μισουσα για αυτο)..τελοςπαντων για να το επιβεβαιωσω της ειπα να βγουμε μονοι μας και ηταν ολα οκ σαν να βγαινω με μια φιλη μου..ουτε μια '''δυνατη εκρηξη των συναισθηματων''οταν την ειδα,ουτε ταχυκαρδιες,ουτε ''λιωσιμο απολυτως τιποτα..και μαλιστα μιλαγαμε πολυ και για αγορια που της αρεσουν και γενικα και ολα οκ..αλλα οταν γυρισα σπιτι αρχισαν να με πιανουν οι ''γλυκοι πονοι''..και απο τοτε καθε μερα σχεδον σκεφτομαι οτι ειμαι ατυχος και τωρα θα χαλασω μια καλη φιλια εξαιτιας μου..
Περα απο αυτο τωρα ειναι και κατι αλλο..για καποιον λογο σκεφτομαι συνεχως οτι ολοι οι φιλοι μου λειπουν,οτι βαριεμαι σχεδον τα παντα τωρα τελευταια..και γενικα εχω χασει τις ορεξεις μου να κανω το οτιδηποτε..και μετα ακολουθει η θλιψη-καταθλιψη και γενικα ειμαι ολη μερα σπιτι σε μια χαλια κατασταση..Να φανταστειτε ενα βραδυ ειμουν τοσο χαλια δεν μπορουσα να κοιμηθω και ειμουν ετοιμος να κλαψω σε μια φαση και να φωναξω ''γιατι ολα αυτα σε εμενα;; :(''.. γενικα νιωθω αυτο το εντονο ενοχλημα στο πισω μερος του κεφαλιου και στα ματια...αγχος,εναν πονο στον στομαχι (τον γλυκο που λεγα πιο πανω)..Ο μονος τροπος να ξεχαστω απο ολα αυτα ειναι να βγω εξω με ατομα που περναω καλα..αλλα μετα..οταν ξαναγυρναω σπιτι..παλι τα ιδια! :(..Ειναι μεν καποιες φορες την ημερα που ξεχνιεμαι απο ολα αυτα...αλλα μετα με πιανει η φοβια μην με ξαναπιασει..και μετα με ξαναπιανει...Γενικα ειμαι σε μια χαλια κατασταση..νιωθω μοναξια,τυψεις,θλιψη,δεν εχω δαθεση για τιποτα..μπορει βεβαια να μου χουν περασει αυτα και να ναι απλα η ιδεα μου..αλλα οπως και να χει..ειναι ανυποφορο δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση..θελω πισω τον παλιο χαρουμενο εαυτο μου!Δεν αντεχω αλλο τα χω χαμενα..μπορειτε να με βοηθησετε;; :(