Καλησπέρα, είμαι καινούργια στο φόρουμ. Πολλές φορές σκέφτηκα να γράψω αλλά πάντα κάτι με σταματούσε. Θα με ρωτήσετε γιατί σήμερα???
Γιατί σήμερα νιώθω πιο έντονα από ποτέ ότι είμαι μόνη, ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Περνάω τις μέρες μου κλεισμένη στο σπίτι σκέφτομαι συνέχεια,αγχώνομαι
πως δεν είμαι καλή για τίποτα,μια απογοήτευση, μια δειλή που τα παρατάει μπροστά στις δυσκολίες, που δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από τη ζωή. Είναι μέρες που δεν
έχω όρεξη να μιλήσω.Κάποιες στιγμές νιώθω ότι είμαι ένας ψυχρός μονόχνοτος άνθρωπος που διώχνει τους άλλους από δίπλα του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι δεν έχω αισθήματα αλλά αν είναι έτσι γιατί νιώθω τόσο πόνο ρε γαμώτο???? γιατί????
Πιο πάνω μίλησα για απογοήτευση, αυτό είναι που με χαρακτηρίζει, αυτό που νιώθω συνέχεια δεν είμαι αρκετά καλή όσο και να προσπαθώ θα απογοητεύω τους άλλους.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ αυτή η λέξη έχει κολλήσει στο μυαλό μου.
Σε έναν άνθρωπο τα έχω πει αλλά δεν καταλαβαίνει. Μου λέει ότι είμαι άρρωστη και πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου να βγω έξω αλλά δεν μπορώ .Δεν είναι εύκολο δεν μπορώ να αλλάξω. ΔΕΝ με ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ελπίζω να το κάνετε εσείς.