ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Χαίρετε!
Εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι απο κατάθλιψη.Όπως μου είπε και η ψυχολόγος...φαίνεται να είναι μείζων.Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή ladose και zanax.Eχω επαφή δηλαδή με ειδικούς.
Το θέμα είναι οτι όταν κάποιο πρόβλημα χρονίζει(βλέπε κατάθλιψη) σε κάποια φάση δέν μπορείς να πιστέψεις οτι θα επανέλθεις.Έχω κλείσει ένα χρόνο που κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα έχω ''συμπτώματα'' η μάλλον βιώματα που μου δημιουργεί η κατάθλιψη.Κάνω αρκετή υπομονή...αλλά έχω γίνει ράκος.Δεν ξέρω τι να περιμένω...τα φάρμακα απλά μετριάζουν τα συμπτώματα...δέν λύνουν το πρόβλημα.
Απο το οικογενειακό μου περιβάλλον το κρύβω...έχω όμως κάποιους φίλους που το μοιράζομαι και με στηρίζουν.Αν και οι 2 σημαντικότεροι που είχα επειδη τους έχω κουράσει με τη συμπεριφορά μου(ξεσπάσματα,φτιάχνω σενάρια κλπ) πιστεύω οτι απομακρύνονται και δεν περνανε καλά μαζί μου.
Έχουν μετριαστεί τα συμπτώματα αλλά νιώθω ενα τεράστιο ανεκπλήρωτο και δεν έχω διάθεση να κάνω προσπάθειες να ''βελτιώσω'' την κατάσταση μου...εκτός απο το να κάνω υπομονή και να πέρνω τα φάρμακά μου.Δεν περιμένω τίποτα...δεν ελπίζω σε κάτι...
Κάποιος που είχε κάτι ανάλογο θεραπεύτηκε;