Δεν αντεχω αλλο αυτην την σκεψη
Καλημερα παιδια. εχουν περασει 7 μηνες απο την ημερα που μου καρφωθηκε στο μυαλο οτι ειμαι γκει. Ολα ξεκινησαν απο εναν τεστ μετα εκανα τεστ σκεψεων οπως να φιλησω εναν αντρα κ σημερα νιωθω τελειωμενος. ποτε δν πιστευα οτι εγω θα ειχα αμφιβολίες για την σεξουαλικοτητα μου. Το χειρότερο ολων εγινε οταν σκεφτηκα οτι ημουν γυναικα και εκανα σεξ με αντρα (στην σκεψη) εκει τα εχασα. ενιωσα ωραια κ ταυτόχρονα ειπα Θεε μου δν μπορει. Καθε σκεψη μου τωρα με αντρα με ελκύει κ ειλικρινα υποφερω. δν αντεχω .. δεν ειναι δυνατο να με ελκυουν οι αντρες λεω... πως ειναι δυνατο να μου αρεσει το σεξ με το ιδιο φυλο κ ταυτόχρονα να μισω τον εαυτο μου για αυτην μ την σκεψη. Ειλικρινα δν αντεχω. σκεφτούμε εμενα κ εναν αντρα κ νιωθω αυτην την ερωτικη αισθηση κ ταυτόχρονα μου πεφτει η ψυχολογία στο μηδεν. Ολα αυτα αρχισαν τν ιανουαριο. Ειμαι 24 ετων παντα ενιωθα ομορφα κ ειχα ερωτικη ελξη Μονο με γυναικες μεχρι που μ ετυχε αυτο. Το χειρότερο? δν μπορω να μιλησω σε κανεναν για τις σκεψεις μου. μεχρι κ τωρα ντρεπομαι που τα γραφω. πως ειναι δυνατον ρε παιδια να παθω κατι τετοιο ετσι ξαφνικα. μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειλικρινά εχω φτασει στο αμην. ΔΕΝ θελω να ειμαι γκει η μπαι για κανεναν λογω.