Originally Posted by
howtodream8
καλημερίζω όλα τα μελη μας! βρισκομαι διακοπες σε ενα νησι με μια φιλη μου, αλλα δε θα ελεγα οτι περναω πολυ καλα. με εχει κουρασει. ολη μερα και ολη νυχτα μου λεει για τα γκομενακια και τις κατακτησεις της και για εναν συγκεκριμενο που γουσταρει και γενικα ολα γυριζουν γυρω απο εκει. εγω απο την αλλπ δεν ασχολουμαι με αυτα αυτο το διαστημα, καθαριζω το μυαλο μου και με απασχολει κυριως το μελλον μου. αυτη απο την αλλη δειχνει απιστευτη υπεροψια, μετακομιζει μονιμα αθηνα και το εχει κανει υπεργεγονος, δειχνει τελοσπαντων αλλαζονια . και δεν ηταν ετσι, την ξερω πολλα χρονια. γενικα δειχνει οτι αυτη παντα κανει τα καλυτερα, ποτε δεν κανει λαθος, εχει τον τελευταιο λογο σε ολα και αναθεμα αν δινει σημασια σε μενα και στην καταθλιψπ μου. ισως να φταιω κι εγω, αλλα δεν την αντεχω πολλες φορες. με εκνευριζει. ειδικα οταν η κουβεντα παει στη δουλεια, επειδπ κανουμε το ιδιο επαγγελμα, νιωθω μια πιεση, μια κοντρα. ειλικρινα χαιρομαι που χωριζουν οι δρομοι μας γιατι χρειαζομαι ενα διαλειμμα. και τωρα..υπομονη μεχρι τη δευτερα. πως?