Είμαι σε σχέση αλλά θέλω να φλερτάρω με άλλους...
Γειά σας!! Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε κάποιο φόρουμ το πρόβλημά μου οπότε μάλλον παραείμαι μπερδεμένη... Ξεκινάω λοιπόν! Είμαι 22 χρόνων και έχω σχέση εδώ και ένα χρόνο (και κάτι ψιλά). Το κυνήγησα πολύ για να είμαι μαζί του γιατί αισθανόμουν μια απίστευτη έλξη και τελικά, ενώ είχα αρκετές εμπειρίες πριν από αυτόν, μαζί του ένιωσα τα πιο έντονα συναισθήματα και μέχρι τώρα έχω περάσει πολύ πολύ όμορφα. Όμως τον τελευταίο καιρό(κανένα μήνα) νιώθω μια μεγάλη επιθυμία να φλερτάρω και να γνωρίσω κάποιον άλλο. Λόγω καλοκαιριού είμαστε μακρυά ένα μήνα περίπου αλλά στο ενδιάμεσο τον έχω συναντήσει αρκετές φορές οπότε μάλλον δε φταίει η απόσταση. Αυτό που με προβληματίζει είναι η έντονη επιθυμία να ''παίξω'' με κάποιον άλλο αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρω αν τα συναισθήματά μου έχουνε αλλάξει..δεν ξέρω αν θέλω να χωρίσουμε, να μην υπάρχει πια στη ζωή μου... Και μου λείπει και δε μου λείπει...σκέφτομαι τα πράγματα που θα κάνουμε όταν τον ξανασυναντήσω αλλά επίσης σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε κάτι καινούργιο..δεν ξέρω τι να κάνω...Οι φίλοι μου προφανώς μου λένε ότι θα μου περάσει και δεν αξίζει να τον χάσω γιατί ταιριάζουμε πολύ αλλά θα ήθελα να ακούσω και μια πιο αντικειμενική άποψη οπότε ο λόγος σε εσάς...Σας ακούω!!! Ευχαριστώ!