Πως καταφερνεις να αποκτησεις συντροφους και φιλους και γενικα αυτο που θελεις?
Διαβαζοντας λοιπον πολλα στο ιντερνετ εχω μερικες αποριες.Για να αποκτησουμε φιλους η συντροφους θα πρεπει να προσπαθουμε συνεχεια να αναζηταμε και ας τρωμε πολλες απορριψεις?
Βασικα ετσι και αλλιως αυτο δεν μπορουμε μονο να κανουμε?Γινεται να ερθει μονος του ο φιλος η ο συντροφος?Αμα δεν προσπαθησουμε και εμεις λιγο να βελτιωσουμε τον εαυτο μας και νιωσουμε ανεξαρτητοι δεν νομιζει να ερθει κανεις ουρανακατεβατος και ενω εμεις καθομαστε και κλαιμε την μοιρα μας.Σηκωνεσαι και προσπαθεις να βρεις αυτο που θελεις.
Το θεμα ειναι οταν μας τελειωνουν οι επιλογες εκει τι κανουμε που ψαχνουμε?Εναν συντροφο νομιζω θα βρεις ευκολα θα πας σε ενα κλαμπακι μια καφετερεια θα κοιταχτειτε θα μιλησετε θα γνωριστειτε η ακομα και απο το facebook.Με τους φιλους ομως?Αμα εκει που δουλευεις,σπουδαζεις εκει που πας για το χομπι σου δεν βρισκεις κανεναν τοτε τι κανεις που αλλου μπορεις να ψαξεις αμα σου εχουν τελειωσει οι επιλογες??
Ενταξει θα μου πειτε σκεφτεσαι καχυποπτα πρεπει να σκεφτεσαι πιο θετικα οτι εκει που θα πας θα βρεις καποιο-α ατομο-ατομα να ταιριαξεις,αλλα λεμε τωρα αμα μας εχουν τελειωσει οι επιλογες τοτε τι κανουμε?
Και κατι αλλο δεν ξερω για καποιο λογο απο τοτε που εφυγα απο το φορουμ εδω ενιωσα πολυ καλυτερα και εχω ανεβει ψυχολογικα καλο θα ηταν να κανατε το ιδιο η να μην ειστε συνεχεια εδω!Γνωμη μου παιδια!:)