δεν ξερω τι τιτλο να βαλω
απο μικρη ενιωθα ασχημα για μενα για το πως ειμαι σαν χαρακτηρας επισης ειχα και ενα θεμα με τα κιλα μου....οποτε ακουγα κατι ασχημο για μενα ποτε δεν αντιδρουσα απλα το βουλωνα και μεσα μου ενιωθα πολυ ασχημα παντα πιστευα πως δεν μου αξιζει τιποτα , οτι γινοταν το χρεωνα σε μενα γιατι εμενα θεωρουσα ως προβλημα και τους αλλους μια χαρα ...γενικα μαρεσουν τα πιο ηρεμα πραγματα καμια σχεση με αυτη την τρελα κ την ζωντανια των συνομιλικων μου αυτη την περιεργεια που θελουν ολα να τα βιωσουν καθε μερα ξεφρενο παρτυ ναι το ξερω δεν ειναι λογικο στην ηλικια που ειμαι να μην εχω την διαθεση να γλεντοκοπω συνεχεια ...απλα θελω την ησυχια μου (ξενερωτη)...οι φιλες μου πιο κοινωνικες χρονια φιλες αλλα μια ζωη να κρυβομαι πισω απο κεινες πρωτοβουλιες μηδεν μια ζωη να κρυβομαι πισω απο τους αλλους ...οπως καταλαβατε δεν ειμαι κ πολυ κοινωνικο ατομο ποτε δεν επιδιωκα να γνωρισω καινουριους ανθρωπους κ οταν αυτο συνεβαινε απλα εγω το απεφευγα,εβρισκα καποια δικαιολογια και απλα δεν πηγαινα γιατι οποτε τυχαινε κατι τετοιο εμενα απλα με επιανε μια μουγκαμαρα με επιανε ενας κομπος στο λαιμο και εκεινη την στιγμη ηθελα απλα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει οποτε ...πιστευω πως ειμαι ενας βαρετος ανθρωπος που απλα δεν εχει τιποτα να προσφερει στον αλλον αυτοεκτιμηση μηδεν απο ανεκαθεν ...παντα σιχαινομουν τον εαυτο μου ...οτι κακο μου συμβαινει στην ζωη μου ποτε δεν το χρεωνω στον αλλον το χρεωνω σε μενα γιατι πιστευω πως εγω φταιω γιατι ειμαι ετσι οπως ειμαι...γενικα δεν ξερω γιατι μεσα μου νιωθω οτι δεν αισθανομαι πολλες φορες πραγματα , καταστασεις ,ατομα που με νοιαζονται στη ζωη απλα δεν με αγγιζουν κ αυτο με κανει εναν κακο ανθρωπο .... απλα εχω παραιτηθει πλεον απο τα παντα και δεν εχω καμια ορεξη να κανω το οτιδηποτε ...δεν αντεχω αλλο να αισθανομαι συνεχεια οτι μεσα μου βραζω δεν παει αλλο ...απλα θελω να απομακρυνθω απο ολους κ απο ολα να με αφησουν ησυχη ναι η πληρης παραιτηση απο ολα ...γινονται πραγματα που εγω απλα τα παιρνω ως επιβεβαιωση οτι δεν αξιζω τιποτα που επιβεβαιωνουν αυτα που πιστευω για μενα ...νιωθω οτι ειμαι αχρηστη φοβαμαι παρα πολυ ...δεν ξερω πως ξεκινησα να τα νιωθω ολα αυτα για μενα παντως πανε χρονια που με βασανιζουν και δεν αντεχω αλλο ...προτιμω να κλειστω τελειως στον εαυτο μου κ να νιωθω ασφαλης ...