Πρωτη φορα και ελλειψη στυσης
Γεια σε ολους! Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι με "καιει" ιδιαιτερα και ελπιζω να μην εχει ηδη ανοιχτει απο καποιον αλλον φιλο... Το θεμα ειναι το εξης. Ειμαι 18 χρονων και πριν λιγες μερες πηγα να κανω σεξ με την κοπελα μου. Για μενα θα ηταν η πρωτη φορα ενω για κεινη οχι. Γενικα ειχα αρκετες επαφες με κοπελες για την ηλικια μου, οποτε γενικα δεν ειχα αγχος, ωστοσο σεξ για διαφορους λογους δεν ετυχε να εχω κανει. Φτανει λοιπον καποια στιγμη η ωρα να προχωρησουμε με την κοπελα μου, και ενω ειμασταν καμια ωρα πρωτα με φιλια κτλ, την ωρα που πηγαινα να βαλω το προφυλακτικο αρχισε να...πεφτει μεχρι που τελικα γιοκ! Παρολο που το ηθελα πολυ και το ηθελε και αυτη πολυ! Το χειροτερο ειναι οτι μετα απο λιγες μερες ξαναδοκιμασαμε και λιγο πολυ το σκηνικο επαναληφτηκε. Την ωρα που πηγα να "μπω" ο φιλαρακος μας παρατησε... Και εκει ειναι που με εζωσαν τα μαυρα φιδια και τα ειδα ολα και αρχησα να ανησυχω.. Να αναφερω οτι οσο καναμε τα διαφορα στην αρχη και ημουν με το εσωρουχο μου η στυση μου ηταν κομπλε! Ξερω οτι πιθανοτατα να ειναι ψυχολογικο, αλλα εκεινη τη στιγμη μπορω να πω πως δεν ενιωθα ιδιαιτερο αγχος. Γενικα παντως εχω παρατηρησει πως καποιες φορες το πεος μου μπορει να βρισκεται σε στυση αλλα να μην ειναι ιδιαιτερα σκληρο, κατι το οποιο εγινε τις 2 φορες που σας ανεφερα, λιγο πρωτου "πεσει" οριστικα. Τι με συμβουλευετε να κανω;;; Η κοπελα μου φερθηκε πολυ σωστα παντως και φενεται πως δεν ξενερωσε μ αυτο. Αλλα φοβαμαι πως αν γινει και 3η φορα, τοτε θα χαλαστει και δεν θα χει και αδικο.. Να επισκευτω καποιον γιατρο, να παρω καποιο χαπι τι να κανω:confused:; Ευχαριστω!