Εχω προβληματα με τη μαμα μου!
Λοιπον, είμαι 15 χρονών, η μαμά μου είναι 43. Έχει περάσει πολλά, όταν είμουν 7 χρονών χωρίσαν με τον μπαμπά μου. Πέρυσι βρηκε δουλεια στη γερμανια και ηρθαμε στη γερμανια. Το προβλημα μου έιναι οτι κλαιει συνεχεια. Μαλώνουμε κάθε μερά σχεδον και μετα κλαιει. Αυτο γινεται αυτον τον μήνα. Είχα παει στην Ελλαδα για τον Ιουλιο διακοπες και απο οταν γυρισα μαλωνουμε συνεχεια. Κατηγορει την γιαγια μου και τον παππου μου οτι με επιρεαζουν αρνητικα εναντιον της. Εχω τωρα μολις τη βλεπω εχω ορεξη για καβγα. Χθες της ειπα οτι είναι μου λεει ψεματα και ειναι αχαριστη κ.α. και τη νυχτα έκανε εμετο και έτρεμε. Μου λεει οτι αμα συνεχισουμε ετσι θα πεθανει. Μετα απο αυτο τα είχαμε βρει και εγω σημερα της ειπα οτι θελω να παμε διακοπες τον οκτοβρη και αρχισε να κατηγορει παλι τον παππου και τη γιαγια και μετα αρχισα να της φωναζω οτι ειναι αχριστη κ.τ.λ. Επισης με βλεπει πολι λιγο γιατι δουλευει και μολις γυριζει σπιτι καθεται έξω με τις φιλες της. Πρεπει να σταματησει αυτο γιατι θα παθει τίποτα σοβαρο.