Ενώ όλα είναι καλά,γιατί κάνω άσχημες σκέψεις και δηλητηριάζω όμορφες στιγμές.;
Καλησπέρα σε όλους σας
πρώτη φορα ασχολούμε με forum ,απλά θεωρω οτι όλοι σας κατι θα μου πείτε και θα με βοηθήσετε ,γιατι λίγο πολύ όλοι θα το έχετε νιώσει και περάσει αυτό..
είναι ενας χρόνος που έχω χωρίσει με τον συζυγό μου ,δεν αντεδρασα σπαμωδικά και ας έφυγε εκείνος ,κράτησα την ψυχραιμία μου για να φανώ οσο μπορούσα κυρία.
Ενω ήμουν χάλια γνωρισα έναν εξαισιο άνθρωπο που τον γνωρίζουν και οι γονείς μου και μετα απο 4 μηνες καναμε δεσμό.Απο την αρχη ήμουν καπως και ένιωθα ανασφάλεια γιατι δεν είχα στην πλάτη μόνο ένα διαζύγιο αλλά , δεν ηταν και ο συντροφος ο νυν πολύ ανοιχτος , με συνέπεια να νομίζω οτι εγω τον θέλω πιο πολύ.
Ο καιρος εχει περάσει και εχει γίνει αυτό που ήθελα από την ΑΡΧΗ εκδηλωτικος τρυφερος και ετοιμος πάντα να μου συγχωρεί ανοητες πράξεις και λόγια μου από τις ανασφάλειες μου με πλημμυρίζουν ..Πρωτα είχα ως δικαιολογια οτι είναι κλειστος και με τον χωρισμό που είχα ειναι λογικό να νιωθω έτσι .. τώρα ¨;;; τι έχω να πω;; ο άνθρωπος είναι άψογος ουτε γυναικάς(δεν μου έχει δωσει ποτέ δικαιωμα ) ούτε νευρικός, και συνεχεια μου κάνει κοπλιμέντα οτι είμαι ταλέντο και όμορφη και άλλα.
Εγώ όμως κάνω σεναρια άσχημα στο μυαλό μου άθελα μου ..δηλητηριάζω τις όμορφες στιγμες μας με το να σκέφτομαι αρνητικά ,πως θα με πληγώσει κάποια στιγμή ,ότι θα θέλει καποια άλλη και τετοια .Ζηλευω εαν κοιτάξει μια γυναικα εστω και καταλάθος άνθρωποι είμαστε και εγω μπορει να κοιτάξω.Προσπαθω να το ελέγχω αλλά κάποιες φορες δεν γίνεται ..το συναισθημα που μου δημιουργούν οι σκέψεις μου αυτες είναι πιο δυνατό.
Πως να διωξω αυτες τις ασχημες ασχημες σκέψεις; αφού περνάμε τοσο καλά γιατι πληγωνω πρωτα εμένα και μετα εκείνον ..εαν συνεχίσω έτσι θα φυγει ,δεν θα αντέξει.. είμαι όμορφη και με πολλά προτερήματα και υποβαθμίζω συνεχεια τον εαυτό μου ... δεν πιστευω σε μένα και στο οτι μου αξίζει η απόλυτη ευτυχία μάλλον
Θέλω να είμαι και να νιώθω καλά απο την στιγμή που στην πραγματικότητα.. όλα πάνε τέλεια..