There he was, η σχέση που ήταν ανάλογη του big crash of '29.
Σήμερα το πρωί έστειλα όλη την χαρτούρα μου σε ένα πανεπιστήμιο της Σουηδίας, για να συμμετάσχω σε ενα πρόγραμμα υγειας, σχετικό με το επάγγελμά μου. Ήμουν χαρούμενη και ενθουσιασμένη ,καθως το ανακάλυψα τελευταια στιγμη και είπα στον εαυτό μου, γιατι οχι? Να φανταστείτε σηκώθηκα 7 το πρωι απο την αγωνια μου, μη δεν ξυπνησω και δεν στειλω τα απαραιτητα εγγραφα. Αφου λοιπον τα τακτοποιησα και τελειωσα απο το ταχυδρομειο, κανω να περασω απεναντι τον δρομο και τον βλεπω εκει. Ο άνθρωπος με τον οποίον έκανα σχεση την τελευταια φορα, που τον πιστεψα τοσο, που τον ερωτευτηκα και δεθηκα μαζι του... ο ίδιος που με προδωσε και με εριξε ακομη πιο βαθια στην καταθλιψη και την απογοητευση. Παγωσα. Πάνε 8 μηνες που ειχα να τον δω, καθως η δουλεια του δεν ειναι στην πολη μας και ερχεται μονο στις αδειες του εδω. Μου κόπηκαν τα ποδια, καθως ημουν τοσο χαρουμενη και ξεγνοιαστη και τον αντικρυσα τοσο ξαφνικα. Με ειδε και αυτος και παγωσε επισης. Εκεινη την ωρα ειχε στα χερια του ενα μωρο και διπλα του στεκοταν μια κυρια, οικογενειακη του φιλη. Πρώτη φορα στη ζωη μου παθαινω τετοιον πανικο, σαν να μου τελειωσε η ανασα, κοντεψα να καταρρευσω. Παρέλειψα όλες τις δουλειές που ήταν απέναντι απο τον δρόμο και συνεχισα την πορεία μου κακην κακώς. Αυτη τη στιγμη που σας τα καταγραφω νιωθω καλυτερα, ωστοσο εξακολουθω να νιωθω αυτη την δυσαρεστη ταχυπαλμια και τον κομπο στο στομαχι... πως γινεται καποια ατομα, οσο και αν μας εχουν πληγωσει, να μας επηρεαζουν τοσο μα τοσο πολυ?