κακες σχεσεις με τον πατερα
Γεια σε ολους!
Θα μπω αμεσως στο θεμα-εχω να μιλησω με τον πατερα μου κοντα δεκα μηνες τωρα.Εχει φυγει απο το σπιτι,ζει μονος του-ενιοτε και με καποιες φιλεναδες του απο οτι ξερω,εχει ενα προβλημα υγειας το οποιο ειναι επικινδυνο γιατι αρνειται να ακολουθησει φαρμακευτικη αγωγη,παρολο που αν το εκανε θα ελυνε το προβλημα αυτο και τουλαχιστον απο την πλευρα της υγειας θα ημασταν ενταξει.
Οι σχεσεις μας τα τελευταια χρονια εχουν χαλασει πολυ,παρα το γεγονος οτι πριν δεν ειχαμε κανενα προβλημα μεταξυ μας.
Ο πατερας μου επισης δεν μιλαει ουτε με τη μανα μου φυσικα,ουτε με τα αδελφια μου-τωρα τελευταια μονο, εχει επαφες με τον αδελφο μου.
Τωρα γιατι γραφω εδω?Βασικα για να βαλω τα πραγματα σε μια ταξη, να τα πω καπου που πιστευω οτι θα καταλαβουν και για να παρω και καμια αλλη γνωμη.
Λοιπον εμενα κατι που με εχει θυμωσει πολυ με τον πατερα μου ειναι το οτι αρνειται να παρει φαρμακα.Η ασθενεια που εχει δεν ειναι κατι φοβερο-ακομα και μικρα παιδια πασχουν απ\'αυτην,αλλα δυστυχως μπορει να εχει ασχημη εξελιξη αν δεν προσεχεις.Ε ο πατερας μου κανει οτι μπορει για να εχει αυτη την εξελιξη μια ωρα νωριτερα. Οσο εγωιστικο και να ακουστει αυτο σε καποιους, ναι με πειραζει παρα πολυ που ενω εχει κατι που λογω ηλικιας,κληρονομικοτητας,τ ροπου ζωης θα επρεπε να το περιμενει ισως και απλα να παρει τα χαπακια του οπως τοσος και τοσος κοσμος αυτος γραφει τους παντες μην πω που.Οι γιατροι δεν ξερουν τι λενε,δεν θελει επαφη μαζι τους,εμεις την αγωνια που εχουμε γραμμενη την εχει,επιασε με τη δικαιολογια οτι ειναι αρρωστος και ξεκανε το σπιτι(οχι οτι πριν ειχαμε ηρεμια-που τετοια τυχη,μετα ομως μας πηρε και μας σηκωσε),προσπαθει συνεχεια να μας δημιουργει τυψεις και ενοχες ακομα και για το πιο ηλιθιο πραγματακι και ποτε μα ποτε δεν παραδεχεται οτι καπου μπορει εστω να κανει λαθος. Σημερα εμαθα διαφορα που λεει για μενα-κατηγοριες,βρισιες,απο ολα εχει ο μπαξες και το κορυφαιο, οτι εγω λεει δεν τον αγαπαω και δεν ενδιαφερομαι για αυτον, ουτε και ποτε το εκανα.Ποιος τα λεει αυτα?Ο ανθρωπος που οσο ζω δεν θυμαμαι ποτε να ειχα μεγαλυτερη αδυναμια σε καποιον αλλο.Πριν τα τελευταια ο πατερας μου για μενα ηταν κατω απο το Θεο.Τωρα δυστυχως εχει γινει ενας ανθρωπος που ουτε τον επιστευομαι,ουτε τον εκτιμω γιατι βλεπω ποσο πολυ τον ενδιαφερει να κανει το δικο του,με οποιοδηποτε κοστος.Στην αρχη το παιζει καλος,σωστος κτλ.Μετα αν δει αντιδρασεις αρχιζει να πιεζει.Αν δει και αλλες αντιδρασεις σε βγαζει τρελλο-εγω δεν εκανα δεν ειπα κτλ,και προτεινει ψευτοσυμβιβασμους . Αν ειναι παλι τζιφος το ριχνει στην κλαψα και στην κατηγορια. Το θεμα για αυτον ειναι να σε φερνει βολτα και οπως θελει ας ειναι.
Μετα το αλλο που με πειραξε πολυ ειναι οτι εχει αδικησει παρα πολυ τη μανα μου.Το τι εχει πει εναντιον της ακομα και σε ανθρωπους μς τους οποιους ειχαμε μονο ενα γεια,ντρεπομαι ακομα και να τα γραψω-και η πλακα ειναι οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα.Το χειροτερο για μενα ηταν που προσπαθησε με καθε τροπο να πεισει και εμας τα παιδια για αυτο.Γιατι?Ετσι για να περασει το δικο του και να δειξει οτι εχει δικιο για το διαζυγιο.
Τελοσπαντων μη σας πριζω αλλο.Ευχαριστω πολυ οποιον εκανε τον κοπο να το διαβασει και ηθελα να ακουσω οποιον εχει κατι να μου πει. Εμενα δεν μου βγαινει να παω να του μιλησω.Δεν τον εμπιστευομαι πια οπως ειπα-μετα ειδα οτι στην πραγματικοτητα για εμας δεν ενδιαφερεται και ιδιαιτερα,τουλαχιστον τα τελευταια χρονια.Επειτα θελω να καταλαβει οτι αυτα που κανει και το συγγνωμηη για την εκφραση-ξερασμα εναντιον μας εχει καποιες συνεπειες.Αν δεν του αρεσουν ας αλλαξει πορεια..
Σκυλιτσα ειμαι λιγο ε?...Γμτ