ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΦΙΛΗΣ
Γεια σας
Εδώ και κάποιες μέρες ξαναβλέπω μια παλιά φίλη,κάναμε παρέα πριν αρκέτο καιρό,είμασταν τότε και οι 2 σε σχέση.Τωρα είμαστε και οι 2 μόνοι,έχει χορίσει κανένα μηνα,μαζί με γκόμενο έχασε και παρέα.Αυτή είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε παρέα...κανουμε παρέα εγώ αυτή και άλλες 2 κοπέλες.
Στο ψητό τώρα,εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σα γυναίκα και σα χαρακτήρας,δεν έχω δείξει το παραμικρό,αυτή με συμπαθεί πάρα πολύ,φιλικά όπως το βλέπω,είναι συνέχεια χαρούμενη με αγκαλίαζει με χαιδεύει αλλά φιλικά,είναι γενικα τρύφερός και αεράτος ανθρωπος.Αυτά που με προβληματιζουν ειναι:α)να κανω κίνηση?αν κάνω κ δεν ανταποκριθεί τότε τι γινετε με θέμα παρέας?θα αραιώσει η κατασταση οπως το βλεπω β)αυτή έχει δουλεια,νοικιαζει σπίτι δικό της,έχει τη ζωη της...εγώ έχω χάσει τη δουλεια μου και μένω με μάνα και τα δυο μου αδερφια...νοιώθω πολύ μειονεκτικά απέναντί της για αυτό το θέμα...
Μια σκέφτομαι να μην κάνω τπτ εξ αιτιας των παραπάνω και μια σκέφτομαι οτι τη γουστάρω και θα με τρώει...πάντα βγαινουμε παρέα δεν την έχω πάρει ποτέ να κανονίσουμε κάτι οι 2 μας,δεν έχω εκδηλωθεί καθόλου...
Αυτά τα έχω εκμυστηρευτεί στη μια φίλη της παρέας,γνωμη της είναι να κάνω κίνηση με όποιο τίμημα...περιμένω γνώμες...