λες και ζω την ζωη αλλου....
Καλησπερα σε ολους εχω καιρο να γραψω... σταματησαν προς το παρον οι ενοχλησεις της καρδιας μου και δεν μπορουσα να μπω γιατι μια δεν ειχα κομπιουτερ μια δεν ειχα ιντερνετ... Αυτο που θελω να σας πω σημερα αφορα την κακοποιηση που βιωνω απο τον αντρα μου... Λυπαμαι που το λεω και ντρεπομαι κι ολας!!!! Η σωματικη βια που υφισταμε δεν ειναι συχνη, δεχομαι ομως καθημερινα ψυχολογικη βια. Συνεχεια προσβολες. Το αποτελεσμα ολων αυτων ειναι να πιστευω οτι δεν αξιζω τιποτα να νιωθω οτι ειμαι η πιο ασχημη γυναικα που υπαρχει η πιο χοντρη, η πιο χαζη. να σημιωσω εδω οτι οντως εχω παχυνει απο την εγκυμοσυνη και μετα αλλα δεν μπορω και να κανω διαιτα πλεον γιατι ξεδινω στο φαι. Δεν δουλευω γιατι δεν εχω που ν αφησω το μωρο. Δεν βγαινω γιατι οι γυναικες δεν βγαινουν μονες τους.. μονο με την αδελφη του αφηνει. Και δεν λεω οτι φταει αυτος για ολα αυτα αλλα εγω που τα δεχομαι και την ιδια στιγμη κανω οτι δεν συμβαινει τιποτα και ζω σαν να μην συμβαινουν σε μενα ολα αυτα και ετσι συνεχιζεται η ζωη μου με τα ιδια και τα ιδια... Ειναι τοσα πολλα αυτα που συμβαινουν αλλα θα σας κουρασω και δεν το θελω. Θελω ομως να συζητησετε μαζι μου. Με ανθρωπους που δεν γνωριζεις λεει κανεις περισσοτερα και πιο ειλικρινη πραγματα.