βαρεθηκα και δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!
παντα ξεκινουσα αμηχανα να γραφω..8α προσπα8ησω ομως να αποτυπωσω με τον καλυτερο δυνατο τροπο ολα οσα σκεφτομαι..3 λεξεις δεσποζουν στην κα8ημερινοτητα μου..8λιψη,μιζερια και κυριως ΑΔΡΑΝΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!δεν μπορω αλλο να ειμαι αμετοχη της ζωης μου και κομπαρσος στις ζωες των αλλων!Βρε8ηκα!βαρεθηκα να εξαρταμαι ψυχολογικα απο τον κα8ε μ@@@λακα ποου 8α ερ8ει στη ζωη μου βλεποντας τον ως τον σωτηρα μου,βαρε8ηκα να μη λεω αυτο που σκεφτομαι,βαρε8ηκα να δινομαι στον κα8ενα,βαρε8ηκα να ειμαι το αποκουμπι των "φιλων¨ που οταν και αν αυτοι ξεμπερδεψουν απο τις δουλειες τους 8α με θυμη8ουν!βαρε8ηκα να βλεπω και ν ακουω να προχωρουν στη ζωη τους,να κανουν σχεσεις να χωριζουν,να πανε διακοπες,να αλλαζουν δουλειες,να εχουν κατι να κανουν και γω να παραμενω ΣΤΑΣΙΜΗ!!!κουραστηκα με την παρτη μου...Οσες φορεες ειπα 8α σκεφτω 8ετικα,8α αλλαξωω,συνοδευομενα ολα αυτα με δραση,τιποτα δεν αλλαξε..εχασα 10 κιλα εφτιαξα σωμα,περασα μα8ηματα στη σχολη μου,και ολα αυτα με παρα πολυ κουραση...τοσο το διαβασμα,οσο κη αφαγια σε συνδυασμο με την ψυχολογια που ειχα ηταν για μενα Α8ΛΟΣ!και ολα αυτα γιατι?για να περασω ενα καλοκαιρι μεσα στο σπιτι?για να βλεπω τους τοιχους να δεσποζουν υψηλοι μπροστα μου,για να βλεπω τον αδιαφορο πατερα μου να εχει γκομενες να κλαιγεται για τα οικονομικα να γυρναει απο καφενειο σε καφενειο,τον αδερφο μου να ειναι κλεισμενο σε ψυχιατρικη κλινικη,και τη μανα μου να με βλεπει ως ενα "αλωβητο πλασμα" που 8α πρεπει να ανεχθω ολα αυτα και 8α παω μπροστα στη ζωη μου???πως εχοντας ενα τετοιο οικογενειακο περιβαλλον 8α παω εγω μπροστα στη ζωη μου και 8α ζησω μια φυσιολογικη ζωη?πως μεσα σε μια τοσο δεισλειτουργικη οικογενεια δεν 8α ψαχνω απεγνωσμενα να βρω την στηριξη αλλου με αποτελεσμα να γινομαι το ερμαιο του κα8ενος??πως 8α αντλησω την ελπιδα σκεπτομενη ενα καλυτερα μελλον οταν βλεπω οτι ο αδερφος μου ενα παλικαρι με ολη τη σημασια της λεξης μπαινοβγαινει σε ψυχιατρεια εδω και 5 χρονια,οντας σχιζοφρενης,εχοντας στερη8ει τη ζωη?γιατι η ζωη του φερθηκε ετσι?κα8ε φορα που βρισκομαι σε απογνωση,σκεφτομαι ροδα εινα κα γυριζει...αλλα μετα ερχεται η απαισιοδοξη σκεψη γιατι στον αδερφο μου ποτε δε γυρισε??βαρε8ηκα να παλινδρομω γενικα μεταξυ λογικου και παραλογου...Βαρεθηκα να λεω στον εαυτο μου εισαι καλα 8α παλεψεις,και απο την αλλη να σκεφτομαι οτι 8α παθω τα ιδια με τον αδερφο μου!βαρεθηκα να βλεπω ολους τους αλλους σαν 8εους και εμενα σαν ενα αδυναμο πλασμα εν δυναμει λογω του αδερφου μου παρανοικο,να το πιανουν πανικοι,να τρεμει μπροστα στη γνωμη του κα8ενος!ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!:(
τ