Φοβάμαι μήπως πεθάνω και δεν προλάβω να ζήσω..
Γεια σας , έχω ένα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Στα 13 μου είχα ένα πρόβλημα στην οικογένεια που με έκανε να χάσω την αυτοεκτίμησή μου και να γίνω ενοχική, απογοητεύτηκα από τον εαυτό μου και τις επιλογές μου και βρήκα διέξοδο στις φαντασιώσεις.
Ό,τι δεν κατάφερνα να είμαι στην πραγματική μου ζωή το φαντασιωνόμουν όπως δημοτικότητα, ρομαντικές σχέσεις κ.α. Στην αρχή το θεωρούσα σαν προσωρινή διέξοδο λόγω της κατάθλιψης, μετά όμως έγινε τρόπος ζωής. Ένιωθα πιο ασφαλής όταν ζούσα με σκέψεις , παρά με την πραγματικότητα, δεν λέω.. σίγουρα είσαι πιο ασφαλής αλλά όταν ζεις μόνο με φαντασιώσεις χάνεις την πραγματική ζωή.
Αυτό έπαθα κι εγώ, π.χ. ήταν οι γονείς μου στο δίπλα δωμάτιο κι εγώ τους παρατούσα και κλεινόμουν μόνη μου σε ένα δωμάτιο για να με φανταστώ αλλιώς, ή με έπαιρναν οι φίλες μου τηλ για να βγούμε κι εγώ δεν το σήκωνα για να μην διακόψω μια ιστορία που είχα πλάσει στο μυαλό μου. Κατέληξα να έχω γίνει στη φαντασία μου τέλεια και ευτυχισμένη και στην πραγματικότητα όμως το ακριβώς αντίθετο- μόνη και έρημη..
Τώρα είμαι 16 και η οικογένειά μου έχει παράπονα από μένα και οι καλύτερές μου φίλες δεν με παίρνουν ούτε 1 τηλ. Στο σχολείο λένε πίσω από την πλάτη μου ότι είμαι ψώνιο και με αποφεύγουν. Αυτό το καλοκαίρι τα έχασα όλα. Θέλω να τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή αλλά δεν ξέρω πώς.. Έφτασα να φοβάμαι μήπως πεθάνω και δεν προλάβω να ζήσω