κρισεις πανικου για βαρια αρρωστια;
Για σας μολις εγινα μελος του φορουμ σας για ανταλαξουμε εμπειριες κλπ
εδω και 5 περιπου μηνες εχω διαταραχη πανικου και φοβια οτι θα πεθανω η οτι εχω καρκινο η ακομα οτι θα τον αποκτισο
τα συμπτωματα μου ειναι ταχυκαρδια καμια φορα ανεβαζω και 37,1 τρεμουλο ευκολη κοπωση εντονη ανυσιχια οτι κατι κακω θα συμβη οτι θα εχω καρκινο δλδ
εχω κανει αμετρητες εξετασης στις διακοπες που ειμουν νομιζα οτι εχω καρκινο στον πνευμονα, ειχα εντονη δοισπνοια ζαλη τρεμουλο δε μπωρουσα να περπατησω.τελικα κατελυξα στο νοσοκομειο οπου φυσηκα μου κανανε καρδιογραφημα εξεταση αιματος και ακτινογραφια θωρακος και με κρατησαν 5 ωρες , αποτελεσμα δεν ειναι τιποτα και εφυγα ηρεμησα η αληθεια ειναι
Εδω τωρα στην αθηνα ποια παλι τα ιδια αυτην την φορα με το στομαχι φοβαμαι μην εχω εκει καρκινο και τελευταια δεν μπωρο να φαω τρωω με τα χιλια ζορια
Οταν παω να καθησω να φαω με ποιανη μια ανεξηγητη εντονη ανυσιχια ενα εντον σφυξημο στο στομαχι ταση για εμετο και ολο αυτο το μαρτυριο συνεχειζεται εκλησα ραντευου για γαστροσκοπιση το σαββατο να δουμε αν και θελω να πιστευω οτι δεν θα βρουν καρκινο η οτιδηποτε να συμειοσο οτι ποτε δεν ειχα προβληματα με το στομαχι ουτε καν καουρες
Ερωτηση ολλα αυτα ειναι αντιμετοποισημα ειχα παει σε εναν ψυχιατρο και μου γραψε entact 20mg και λεξοτανιλ 3mg βεβαια δεν τα πειρα ακομα γτ νομιζω οτι εχω καρκινο παρα ψυχολογικα
καθε απαντηση την εκτιμω!
συμειωση οτι ποτε δεν ειχα παρομοιες καταστασης πριν απο 6 μηνες