Πληρώνω τα λάθη της μητέρας μου
Καλησπέρα
Σκέφτηκα να γράψω στο e-psychology γιατί αυτο το θέμα δεν νομίζω πως μπορώ να το συζητήσω με κάποιον δικό μου.
Είμαι 29 χρόνων και τώρα συνηδειτοποιώ πόσο κακό έκανα σε κάποιους ανθρώπους.Οταν ήμουν πιο μικρή ήμουν ένα επιθυμητό στους άλλους κόριτσι.Παρόλα αυτά επέλεξα να αγνοήσω κάποιους ανθρώπους για κάποιους άλλους που τελικά με κοροϊδεψαν.Τωρα θέλω να ζητήσω συγνώμη από αύτα τα άτομα αλλά πλέον ίσως είναι αργά.Βέβαια,στο σπίτι τα πράματα δεν ήταν ότι καλύτερο.Ο πατέρας μου είναι μια χαρά αλλά η μητέρα μου όμως όχι.Ξέσπαγε σε έμενα για διάφορα πράματα που δεν της άρεσαν και την ενοχλούσαν σε ότι αφορά τους άλλους(συγγενείς και γνωστούς της) .Έγω δέχτηκα αύτη τη συμπεριφορά και λόγω ηλικίας(13 έτων)δεν μπορούσα να κάνω κάτι παρα μόνο να γινώ κομπλεξικό και να φέρομαι άσχημα σε κάποιους σωστούς απέναντι μου ανθρώπους και να κάνω διάφορα πράματα για να τραβώ την προσοχή των άλλων.Τώρα θέλω άπλα να ζητήσω συγνώμη σε όλα αυτά τα άτομα αλλά δεν ξέρω που είναι αλλά και φοβάμαι για την αντίδραση τους.Δεν θα έχουν άδικο.Έχω φίλες,όχι πολλές,και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχουμε ψιλό χαθεί.Κάποιες έκαναν κι οικογένεια.Όμως κάποιες άλλες μου φέρθηκαν άσχημα και τις παράτησα όπως και κάποιες άλλες με παράτησαν γιατί απλώς δεν ταιριάζαμε όπως μου είπαν.Δεν είμαι καμιά αγία,ούτε και τέλεια αν κι η κολλητή μου πιστεύει ότι είμαι σπάνιως κι υπέροχος άνθρωπος.Απλά θα ήθελα να γύρναγα πίω και να τα άλλαζα όλα,κυρίως όμως τα μυαλά ήσαν μητέρας μου.
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μήνυμα μου,απλά ήθελα κάποιος ή κάποια να το διαβάσει κι αν μπορεί να μου δώσει μια συμβουλή.
Ευχαριστω