Ειμαι σε μια δυσκολη θεση και χρειαζομαι την βοηθεια σας
Ειμαι πραγματικα σε μια χαλια και δυσκολη κατασταση...η αιτια ειναι μια φιλη μου...την οποια σαν χαζος αφησα τον εαυτο μου ελευθερο και αρχησα να αισθανομαι παραπανω πραγματα για αυτην...δεν της εχω πει τιποτα και ουτε προκειτε γιατι θα αλλαξουν πολλα πραγματα(προς το χειροτερο)...Αυτο το λεω γιατι:1)αρεσει και σε εναν φιλο μου αυτη η κοπελα που παλια τα χανε..2)Αν της πω τι νιωθω θα μαστε παντα αβολα..και το προβλημα ειναι οτι αυτη η συγκεκριμενη κοπελα ειναι παντου..ιδιο σχολειο,ιδιες παρεες,ιδιο συγκροτημα..αρα με το να της πω τι νιωθω μπορει να καταστρεψω και το συγκροτημα η ακομα χειροτερα τις παρεες μου..
Αυτη απο την μερια της τωρα πιστευω με βλεπει φιλικα..αλλα,βγαινουμε πολυ,στον δρομο περπαταμε εχωντας αγγαλια ο ενας τον αλλον (μια φορα πιο παλια πηγαιναμε και χερι-χερι) μιλαμε για διαφορα..μου λεει και τα γκομενικα της αλλα ελαχιστα προς καθολου..και μερικες φορες κιολας που την ρωταω εγω για αυτα(γιατι το κανει και αυτη μερικες φορες) αποφευγει να το συζητησει η μου απανταει μονολεκτικα...σκεφτομουν να της πω τι νιωθω και να ελλατωσουμε την φιλια μας..κανονικα θα πρεπε να απομακρυνθω αλλα και να θελω δεν γινεται γιατι αυτη η κοπελα ειναι οπως καταλαβατε παντου..πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας..ειμαι σε μια χαλια/μπερδεμενη/περιεργη κατασταση...τι μου προτεινετε να κανω??Please help...:(:( (το να απομακρυνθω τελειως δεν γινεται γιατι ειναι παντου..δηλαδη και να θελω να απομακρυνθω καθε μερα θα την βλεπω και θα μαστε στην ιδια παρεα)(α και αν εχει σημασια ειμαι 17 χρονων)