Γεια χαρα σε ολους! διαβαζω εδω και αρκετο καιρο το φορουμ και ευχομαι σε ολους μας κουραγιο και δυναμη.Η ιστορια μου εχει ως εξης ειχα καταθλιψη και αγχος επισης εμμονες ιδεες συνεχως στο μυαλο μου,η ψυχιατρος μου εδωσε το αντικαταθλιπτικο tudor,xanax 0,5 και risperdal 1mg.Ολα πηγαιναν μια χαρα με την θεραπεια μετα ομως απο καποιους μηνες τα συμπτωματα ξαναγυρισαν,πηγα σε αλλο γιατρο μου εδωσε effexor xr 150 mg και minitran 4-10 και 4-25 εκανα αυτη την θεραπεια αρκετο καιρο.Τον τελευταιο χρονο δεν παιρνω κανενα φαρμακο και ημουν καλα ομως τους δυο τελευταιους μηνες αρχισα παλι να εχω πολυ αγχος και αρνητικες σκεψεις που δεν μπορω να βγαλω απ'το μυαλο μου.Επισης πρεπει να σας πω εχω πολυ μεγαλη φαντασια και μερικες φορες πλαθω ιστοριες ,μπορω και οραματιζομαι σκηνικα,φτιαχνω σεναρια κ.λ.π το προβλημα ειναι οτι ενω ξερω οτι δεν ειναι αληθινα,φοβαμαι και συνεχεια λεω στον εαυτο μου οτι ειναι απλα η φαντασια μου,τι ειναι αυτο? τι συμβαινει? οι γονεις μου και ο ανδρας μου συνεχεια μου λενε οτι ολα ειναι στο μυαλο μου και οτι αν προσπαθεισω απο μονη μου θα γινω καλα.Τους εχω κουρασει και το ξερω.Τι μπορω να κανω?