παιδια γεια σας.διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ..εχετε ακουσει γαι Hpv-ιος ανθρωπινων θηλωματων-στο λαρυγγα?
εχω διαβασει τοσα κοιταζω φωτο στο ιντερνετ κοιταζω κ το λαιμο μου κ νομιζω ειναι ακριβως ιδιος με αυτον της εικονας??
μολυνση απο Hpv?:(
Printable View
παιδια γεια σας.διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ..εχετε ακουσει γαι Hpv-ιος ανθρωπινων θηλωματων-στο λαρυγγα?
εχω διαβασει τοσα κοιταζω φωτο στο ιντερνετ κοιταζω κ το λαιμο μου κ νομιζω ειναι ακριβως ιδιος με αυτον της εικονας??
μολυνση απο Hpv?:(
ο hpv δν ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενο? βγαινει κ στον λαρυγγα? ομολογω οτι δν το ξερα... ξερει κανεις να μας πει?
ρε παιδια τι σχεση εχει ο λαιμος...μιπως εχεις καμια φαρυγγιτιδα και τρελλαινεσαι τζαμπα...
Ναι εχω κ φαρυγγιτιδα.αλλα ο Hpv Μπορει να προσβαλλει κ βλεννογονο στοματος
δεν το γνωριζω αυτο,,θα ειναι πολυ σπανιο στον φαρυγγα....τζαμπα αγχωνεσαι νομιζω
μηπωσ εχει καμια σπαστικη κολιτιδα του κολον προσεχε γτ αυτο ειναι επικινδυνο
Εννοείται ότι κολλάει ο HPV στο λάρυγγα και στο στόμα γενικά. Δεν είναι και τόσο σπάνιο.
Αλλά όταν υπάρχουν τόσοι γιατροί, μην κάνεις αυτο-διαγνώσεις. Μία επίσκεψη σε γιατρό χρειάζεσαι.
τιποτα δεν θα εχεις!
Ολα καλα:)αλλα θα επισκευτω ακομη εναν ωρλ για επιβεβαιωση να ηρεμησω τελειως
η κοπελα εκφραζει απλα την ανησυχια της, δε χρειαζεται να τη κοροϊδευεις αν σου φαινεται αστειο. ο καθενας μας παλευει καθημερινα, κι αλιμονο αν καταντησει εδω μεσα ψυχοπορνειο αντι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης (και ναι το λεει αυτο ο παλιομπασταρδος ο KENO που εφταιγε για ολα).
Κυκνε εχω διαβασει και αλλα θεματα σου και απο οτι καταλαβα εχεις πλεον εμπειρια πανω στο θεμα.
Γιατι λοιπον μπαινεις παλι στην διαδικασια να τρεχεις σε γιατρους ενω ξερεις οτι οφειλεται στο αγχος σου?
Δεν χρειαζεται να πας σε δευτερο γιατρο , ουτε καν σε πρωτο δεν επρεπε να πας.
Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να εχεις εναν παθολογο που να γνωριζεις το προβλημα σου με το αγχος , και οταν κατι σε βασανιζει κλπ να πηγαινεις σε αυτον , και μονο αν αυτος κρινει οτι χρειαζεσαι αλλη ειδικοτητα τοτε να πηγαινεις .
αχ παιδια το ιντερνετ σε καταστρεφει.αληθεια..
και γιατι δε το ελαττωνεις βρε κοριτσι μου γλυκο μπας και βρεις την υγεια σου ? καθεσαι διαβαζεις ενα σωρο πραγματα εδω, που γραφονται επιτηδευμενα κι ολας καμια φορα σαν του Παντελη επανω, κι επηρεαζεσαι και τρομαζεις. ενω δεν εχεις τπτ και πρεπει απλα να μαθεις να ηρεμεις. φροντισε τον εαυτο σου, μην τον αφηνεις να παρασυρεται τοσο ευκολα.