Γάμος? Give me a break !!
Σήμερα η μητέρα μου συναντησε τη μητερα της καλυτερης μου φιλης, με την οποια δεν εχω πλεον καμια επικοινωνια εδω και 3-4 χρονια, καθως αποφασισε να αφοσιωθει πληρως στον συντροφο της και ξεκοψε ολες τις παρεες της. Το μονο που ηξερα πλεον ειναι ότι είχε φύγει στο εξωτερικό με τον σύντροφό της για ειδικότητα και μένανε εκεί μαζί. Η μητέρα της λοιπον είπε στη μαμα μου σημερα οτι αρραβωνιάστηκε και σκοπεύουν άμεσα να παντρευτουν. 23 χρονων αυτη, 28 αυτός. Χθες πηγα για ψωνια και συναντησα μια συμμαθητρια μου με τον αρραβωνιαστικο της, η οποια επισης μου ανακοινωσε οτι πηρε πτυχιο και το φθινοπωρο παντρευονται. Επισης μου εχουν στειλει 2 προσκλητηρια γαμου δύο συνάδελφοι, στα 23 επισης , για γαμο τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα. Να μη σχολιασω τη γειτονισσα μου που εχει ήδη ενα παιδι και ετοιμαζεται για δευτερο, 24 ετών. Και αναρωτιέμαι.... what the fuck? Τί συμβαινει και όλοι παντρευονται? Είναι μολις 23, δεν νιώθω ούτε κατα το 20% έτοιμη για μια τοσο σοβαρη δεσμευση. Η πρώην καλυτερη μου φιλη να σημειωσω ότι είναι ο ένας και μοναδικος ανδρας που έχει παει, ζουν μαζι εδω και 3 χρονια, τα έχουν 6 χρόνια και τωρα είναι σε μεγαλη κλινικη της Ελβετίας, πολυ χαρουμενοι όπως ισχυρίζεται η μητερα της. Προσωπικα νιωθω οτι δεν εχω κανει ακομη τιποτα στη ζωη μου και είχα πολλους συντροφους, και ταξιδια εχω κανει και κανω και σε παρτυ ξεφρενα εχω παει, ωστοσο εξακολουθω να νιωθω οτι δεν εχω κανει τιποτα. Ωστοσο ατομα στην ιδια ηλικια με μενα έχουν ηδη παιδια. Λέω στη μητερα μου οτι αυτα τα ατομα πιθανον καποια στιγμη να εχουν απωθημενα στη ζωη τους οταν θα φτασουν πχ στα 30 , και αυτη μου λεει οτι οχι, εγω ειμαι αυτη που τριγυρναει και δε σοβαρευεται και δεν εχει δεσμο, λες και ειμαι το μαυρο προβατο.