Φιλια που εφτασε στο τελος της ή απλα μια φαση?
Γεια σε ολους :) θα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα που με απασχολει και ισως καποια συμβουλη.λοιπον ξεκινω.Πριν 3 χρονια περασα σε μια σχολη σε αλλη πολη.οπως καταλαβαινετε στην αρχη εκανα παρεα με πολλους και διαφορους,κολλητη παρεα ομως εκανα με 2 κοπελες.Ειδικα με την πρωτη ας την πουμε Κ. καναμε παρεα απο την 1η βδομαδα, και για τα 2 πρωτα χρονια ειχαμε μια παρα πολυ καλη σχεση (να σημειωσω εδω οτι η φιλια μας χτιζοταν σιγα σιγα γιατι και οι 2 αντιμετωπιζαμε δυσκολια στο να ανοιγομαστε σε αλλους ανθρωπους κτλ.δεν με ενοχλουσε ομως)Περσι ομως στην αρχη του χρονου κατι αλλαξε(ή αυτο πιστευω εγω).Σχεδον απο την αρχη του χρονου,την εβλεπα λιγοτερο,τις περισσοτερες φορες δεν εβγαινε μαζι μας (λογω διαβασματος ή κούρασης) και σταματησαμε πια να μιλαμε οπως παλια,γεγονος που με στενοχωρησε περισσοτερο απο όλα :( εντωμεταξει στην σχολη ηρθε μια καινουρια κοπελα (πολυ καλο και ενδιαφερον ατομο) και η Κ. δεθηκε πολυ μαζι της.βγαινανε σχεδον καθε μερα,ηταν μονιμως η μια στο σπιτι της αλλης (εχω να παω σπιτι της σιγουρα κανα χρονο και να φανταστειτε ημασταν σχεδον κολλητες),συζητουσανε να πανε μαζι διακοπες,μονο εγω την παιρνω πλεον τηλεφωνο κτλ.Δεν εχω μιλησει στην Κ. ντρεπομαι παρα πολυ και δεν θελω να φανω ζηλιαρα ή οτιδηποτε αλλο.ειμαι ανθρωπος που οταν ο θελει ο αλλος να φυγει τν αφηνω,δεν θελω να γινομαι πιεστικη και να κρατω τον αλλον με το ζορι.
Να συμπληρωσω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τν καινουρια κοπελα,ουτε προφανως θελω να σταματησει να κανει παρεα μαζι της.απλα ωρες ωρες ζηλευω λιγο(εως πολυ) που δεν εχουμε πια την ιδια σχεση(και αυτο με κανει να αισθανομαι απιστευτα κακιά)Εκανα υπομονη μηπως ηταν φαση αλλα απο οτι βλεπω και φετος θα παραμεινει ετσι η κατασταση.ειδικα οταν περναω τις καταθλιπτικες μ περιοδους το συγκεκριμενο γεγονος με ριχνει ακομα περισσοτερο.ευτυχως με την αλλη κοπελα απο την παρεα τα πηγαινουμε πολυ καλα,αλλα ποιος μ λεει οτι δεν θα συμβει παλι κτ αντιστοιχο?Δεν ξερω ,ισως να φταιω εγω,που ειμαι τοσο κλειστη σαν ανθρωπος,ισως να χω γινει βαρετη,ισως ισως...Γενικως παντως οταν καναμε παρεα περνουσαμε παρα πολυ καλα και μου ελεγε συχνα οτι αισθανοταν πολυ τυχερη που ημασταν φιλες,οτι εχω πολυ πλακα κτλ.Δεν ξερω τι αλλαξε απο τοτε.Εσεις τι πιστευετε?τι θα με συμβουλευατε να κανω?να το παλεψω ή να το αφησω?γενικως ειμαι ενα ατομο που εμπιστευεται δυσκολα και ακομα πιο δυσκολα κανει φιλους και με πληγωνει πολυ οταν χανεται η σχεση που ειχα με καποιον.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα