Originally Posted by
Gogo23
ο νομος λεει πως μονο μεχρι τα 18 ο πατερας πληρωνει διατροφη!ειτε το βγαλουν συναινετικα ειτε οχι ο νομος δν αλλαζει!εμενα ειναι χωρισμενοι οι γονεις μου απο τα 9 μου και ειμαι 24!κ γω τραβηξα λουκια αλλα οχι ακριβως ετσι!!!!ειχα τον πατερα μου παντα διπλα!εμενα ηταν καπως.....η μανα μου σε πολλα θεματα!κοιτα κοριτσαρα!γιατι πια εισαι ολοκληρη κοριτσαρα!οι εκβιασμοι δν φερνουν τους ανθρωπους πιο κοντα σαφεστατα!γραφτους ολους στ'αρχιδακια σου,παρε δυναμη απο σενα και θα πας εκει που γουσταρεις εσυ!!!!!σορυ για το χυμαριο αλλα εχω περασει πολλα ειμαι πολυ ωριμη για τα 24 μου και τα πραγματα εχω μαθει να τα βλεπω ξεκαθαρα!!!κανε αυτο που θες εσυ κ οποιος γουσταρει!εμενα ουτε η αδερφη μου,μου μιλαει και τη μανα μου δν τη βλεπω καν!!!!ολα στη ζωη ειναι!απο το να σε εκμεταλλευονται καλη μου,καλυτερα ο καθενας τον δρομο του!στηριξε τη μαμα σου ή τα αδερφια σου αν εχεις και κοιτα τι θα κανεις με τι ζωη και το μελλον σου!ειναι δυσκολο αλλα μπορεις να τα καταφερεις!!!!!!!!και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!