Πως να το αντιμετωπισω....
Καλησπερα σας! Ειμαι εδω κι ενα χρονο σε σχεση μ εναν ανθρωπο εξαιρετικο που μ αγαπαει και με στηριζει κ ειμαστε και οι 2 πολυ ερωτευμενοι. Το προβλημα ειναι πως εγω συνεχως κανω ασχημες σκεψεις που δεν εχουν καμια βαση και σεναρια..φοβαμαι συνεχως μηπως με βαρεθει η με απατησει η με παρατησει( δεν εχει δειξει κανενα τετοιο δειγμα ..αντιθετως θα ελεγα..).. ως αποτελεσμα παρερμηνευω τα παντα( πχ δεν μ παιρνει τηλ αρα δεν θελει να μου μιλησει, μιλαει με μια ομορφη κοπελα αρα του αρεσει,παει καπου μονος του αρα θα κοιταει αλλες..) και καταληγουμε εγω να ειμαι συνεχως χαλια και να τσακωνομαστε...δεν μπορω να χαλαρωσω με τιποτα..ολο αυτο με τρελαινει δεν ξερω τι να κανω.πραγματικα εαν ειχα οικονομικη ανεση θα επισκεπτομουν εναν ειδικο να συζητησω μαζι του..εχω μια τελεια σχεση και οι φοβιες μου δεν μ αφηνουν να τη ζησω..ετσι εκεινος νιωθει πως δεν τον καταλαβαινω σε τιποτα...και ερχονται καυγαδες..προσπαθει παρα πολυ να με ηρεμισει αλλα δεν τον ακουω εκνευριζομαι και ειναι σαν να θελω καταβαθος να δημιουργω θεματα..οταν μενω μονη κ ηρεμω οπως τωρα τα βλεπω ολα λογικα κ λεω πως δεν θα ξαναγινει κατι τετοιο αλλα εκεινη τη στιγμη δεν το ελεγχω και ξεσπαω..ειτε με κλαματα ειτε του μιλαω ασχημα και αποτομα ως αμυνα..εχοντας ψαξει λιγο το θεμα νομιζω πως φταιει η χαμηλη μου αυτοπεποιθηση και ο φοβος μου μην με πατησει η γινω θυμα η οτιδηποτε με κανει επιθετικη και καχυποπτη...δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω..τι να κανω....?????????