Οικογενεια και πάλι οικογένεια...
Καλημέρα σε όλους σας.
Εχω μια σχεση εδω και ενα χρονο με ενα παιδι.Περασαμε πολυ δύσκολα μιας και οι δυο μας προερχόμαστε απο οικογένειες που μας έχουν υποτιμησει πολυ στο παρελθον και μας δημιουργησαν το συνδρομο κατωτεροτητας.
Για το λογο οτι ο ένας είναι πολυ σημαντικός για τον άλλο υπήρχε και υπάρχει ο φόβος της εγκατάλειψης..για κατι πιο αξιόλογο.
Περυσι το καλοκαιρι λοιπον πριν τα φτιαξουμε εμεις υπηρχε μια κοπελια η οποια ειχε σταμπαρει το αγορι μου.Του την επεσε με τον παραδοσιακο τροπο πια με το φειςμπουκ λεγοντας του να της κανει ιδιαιετερα και να της μαθει κιθαρα και τετοια φτηνα πραγματα απο τα 5 πρωτα λεπτα που μιλησαν,του ζητησε τηλ και τα σχετικα.Το αγορι μου τοτε τον ειχε αφησει η κοπελα του και οποια ετρεχε απο πισω του του εδινε δυναμη.
Οποτε ο δικος μου βγηκε τοτε με αυτη για εναν περιπατο αλλα δεν εκανε τπτ μαζι της.Αυτη συνεχεια τηλεφωνα και τετοια ο δικος μου τπτ.
Ενα βραδυ το αγορι μου τοτε επαιζε κιθαρα λαιβ σε ενα μαγαζι και αυτη πρωτο τραπεζι.Τον περιμενε λοιπον να τελειωσει για να φυγουνε μαζι.Στο δρομο λοιπον τον ρωτησε αυτη τι θα γινει μεταξυ τους.
Και της ειπε ο δικος μου οτι δε θελει κατι απο αυτη..και εκει του ειπε αυτη οτι εχει αγορι και ειναι ναυτικος και λειπει και τετοια και εκει ο δικος μου της την ειπε "τι ειναι αυτα που κανεις στο αγορι σου και τα σχετικα".Αυτη πηγε να τον φιλησει μπας και ανταποκριθει ο δικος μου αλλα την γειωσε και την εσπρωξε.Αυτη απο τοτε δε τον αφηνε σε ησυχια!το αγορι μου την εγραφε τελειως ολο το καλοκαιρι.
Αρχες Σεπτεβρη περυσι τα φτιαξαμε εμεις.Αυτη δεν μας ειχε δει μαζι και δε γνωριζε τπτ.Ενα βραδυ ομως μας ειδε μαζι εξω να μαστε αγκαλια και να φιλιομαστε και εστειλε μνμ στο αγορι μου αν ειμαι κατι σοβαρο γιαυτον και τετοια.Και της ειπε το αγορι μου οτι με ηθελε παντα οτι ειναι πολυ καλα μαζι μου και αυτη ξαναπροσπαθησε λεγοντας του οτι χαιρεται για εκεινον και οποτε θελει να παει σπιτι της για καφε!
Τελος παντων της το ξεκοψε ο δικος μου και εκανε οτι δε την εβλεπε οπου πηγαιναμε.Η κοπελια ομως δε μπορουσε να δεχτει την απορριψη.Και οσο μας εβλεπε αγαπημενους και ερωτευμενους αυτη φουντωνε.
Ετσι περυσι τις αποκριες ενω ηταν και το αγορι της μπροστα με κοιταξε με ζηλεια και κακια και πηγε να μιλησει στον δικο μου ενω ηξερε πως ο δικος μου δεν ηθελε ουτε γεια.Νευριασμενη εγω την εσπρωξα με τοση δυναμη που την επιασε ο γκομενος της για να με πεσει κατω.Ειχα φτασει στα ορια μου.Επρεπε να βλεπατε κακομοιρο υφακι που ειχα παρει.Ο δικος μου εξαλλος βλεποντας πως δε τον πιστευα πηρε τηλ την επομενη μερα τον δικο της τα του πει τι εχει παιχτει με αυτη και να ξεκαθαριστει το τοπιο ομως σταθηκαμε ατυχοι γτ αυτος ειχε μπει φανταρος και δεν εδειχνε και πολυ να θελει να μαθει τι ειχε γινει.
Τελος παντων το θεμα ειναι οτι εγω ακομα εχω το φοβο οτι μπορει να θελει το αγορι μου και οπως καταλαβαινετε ο λογος που ανησυχω ειναι επειδη δε νιωθω αρκετη για εκεινον λογω της οικογενειας.Ενω βλεπω ποσο με αγαπαει ενω ξερω πως αυτη δε τη συμπαθει καν εγω ομως δεν μπορω να ηρεμησω.
Κι ολα αυτα γτ η πρωτη μου σχεση αποτελεσε για μενα μια τραυματικη εμπειρια καθως αυτος που τα ειχα τοτε μου λεγε οτι δεν ειμαι θηλυκη γτ δε φοραω φορεματακια και η μανα μου επισης με παροτρυνε παντα να φοραω τακουνια λεγοντας μου πως αν δε το κανω θα μου παρει καποια αλλη το αγορι μου.Οποτε αυτος που τα ειχα τοτε αρχισε να παιζει με αλλη επειδη ηταν βλακας.η μανα μου ποτε δε με πιστεψε γτ ποτε δεν με πιστευε αλλα μονο τους αλλους και με θεωρουσε υπευθυνη που εχασα ενα "τετοιο παιδι".
Αυτη που διεκδικουσε το αγορι μου λοιπον δεν ειναι ομορφη δεν εχει προσωπικοτητα και οπως καταλαβατε ουτε ηθικη, ομως ειναι ξεκολλε κατι που με κανει να ανησυχω μηπως καποια στιγμη επηρεαστει το αγορι μου και τον χασω.
Τελος,μενω ακομα με τους δικους μου κατι που νομιζω με επηρεαζει πολυ αρνητικα και δε με αφηνει να δω ποιια πραγματικα ειμαι και τι αξιζω μιας και εδω ολο μου κανουν παραπονα και με κρινουν για τον τροπο ζωης μου.
θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας..λυση απο εδω δε περιμενω ουτως η αλλως...δε γινεται...