Γεια σας σήμερα καθώς σερφαρα βρήκα το site πολύ ενδιαφέρον έψαχνα κάτι τέτοιο είπα να γράψω κ εγώ για μένα για ένα θέμα που είναι λίγο taboo αλλά ελπίζω ότι θα αντιμετωπίσετε πολύ αντικειμενικά είμαι 22 ετών μένω στην Αθήνα μόνος μου εργάζομαι 7 μέρες την εβδομάδα κ είμαι gay αυτό δεν με κάνει λιγότερο άνθρωπο ούτε λιγότερο αποδοτικό αντίθετος έχω αποδεχτή πλήρως αυτό που είμαι (έτσι πιστεύω τουλάχιστον ) το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί .. αλλά στης σχέσης με τα άτομα του ίδιου φύλου είμαι πολύ απαιτητικός κ πάντα βρίσκω τρόπο να τσακωθώ με αποτέλεσμα να είμαι πάντα μόνος βέβαια κ ο τρόπος ζωής κ τα ωράρια εργασίας μου δεν βοηθούν καθόλου στην υπόλοιπη ζωή μου αλλά είναι πράγμα που το διάλεξα για να μπορώ να επιβιώσω αξιοπρεπώς , πράγμα που με ωθεί μερικές φορές στο να βγάζω τα νεύρα μου κ το άγχος μου πάνω σε άλλους .. ξέρω ότι για πολλούς η ζωή δεν είναι όπως την θέλουν αλλά αναζητώ μόνο τα βασικά κ πιστεύω ότι τα αξίζω ελπίζω να μην σας κούρασα .. κ να καταφέρω να μπω κ εγώ στην παρέα σας ..
Καλός σας βρήκα ¨)