Παλι τα ιδια ρε πουστη μου....
Παιδια επαθα πριν καμια ωρα κριση πανικου καθως περπατουσα στο δρομο.. στα καλα καθουμενα.. μαζι μ δν ειχα ουτε τν σακουλιτσα τν χαρτινη π κουβαλω γι αυτες τις περιστασεις ουτε τα ζαναξ.. νομισα πραγματικα οτι θα πεθανω.. μακαρι να πεθαινα αλλα δεεεν.. που τετοια τυχη.. αυτο ειναι το κακο οτι ενω νομιζεις εσυ οτι θα πεθανεις εμ δν πεθαινεις μαγκα μου συνεχιζεις να ταλαιπωρεισαι.. νωριτερα ειχα κατεβει στην αγορα ειχα σκοπο να παρω ενα παντελονι κ πραγματικα ΟΛΑ μα ΟΛΑ ηταν σε μεγεθος για barbie.. ΕΛΕΟΣ ρε πουστη μου πια! ειμαι κατω απο 50 κιλα κ αμα κ παλι δν μπορω να βρω ενα οκ νουμερο ΠΟΣΑ πρεπει ακομα να χασω? Καλα δν εχουν επιγνωση αυτοι οι σκατοσχεδιαστες μοδας οτι ο μεσος σωματοτυπος ΑΠΕΧΕΙ παρασαγγας απο αυτα π βλεπουν καθε μερα? εχουν κανει ποτε μια βολτα σε εναν κεντρικο δρομο της πολης να δουν τι σωματοτυποι κυκλοφορουν? οτι δν ειναι αυτο με το οποιο συναναστρεφονται καθε μερα?
Πραγματικα τα πηρα κ ισως ετσι να εξηγειται η κριση πανικου! Σκατα στα μουτρα τους λοιπον κ καλα να παθουν που κλεινουν το ενα μετα το αλλο δν τους λυπαμαι καθολου! Δν μπορω κ να διαβασω ενω ημουν μια χαρα κ αισιοδοξη το πρωι που ξυπνησα! Ελεος δλδ εκει π ειμαστε μια χαρα κ καναμε προοδο να εμφανιζεται παντα κατι κ να μας χαλαει ο,τι με κοπο καταφεραμε να νικησουμε! Εχω χαλασει τον οισοφαγο μ το στομαχι μ τον εγκεφαλο μ εξαιτιας της κωλοδιατροφικης! Κ πανω π το ειχα ξεπερασει κ ειπα πλεον ειναι παρελθον κ επικεντρωθηκα σε αλλα πραγματα, ειπα να κανω κατι θετικο για τον εαυτο μ το πρωι που ξυπνησα, κ αντι για καλο μ βγηκε σε κριση πανικου! Στο διαολο ολα κ ολοι να πανε να χεστουν δν τους λυπαμαι καθολου! Εχουμε πηξει σε καθε γωνια μπουγατσαδικο! Κ απο την αλλη να περπατας στην Εγνατια κ δεξια αριστερα να δεσποζουν τα Bodyline και τα Prinou κ ευχομαι να τους τα καψουν ! Σε καποια πορεια σε οτιδηποτε να καουν να γινουν σταχτη! και το ενα ακρο και το αλλο! δεν θελω να ξανακυκλοφορησω τερμα! θα καθομαι σπιτι θα παιρνω σημειωσεις κ θα πηγαινω μονο να δινω μαθηματα!
Κ απο την αλλη κομπλεξικα ανωριμα απολιτιστα συνηθως απο Επαρχια κοριτσακια που ερχονται εδω κ σε μεγαλες πολεις κ το παιζουν δηθεν! Που μεχρι χτες δν ηξεραν τι ειχαν μεσα στο βρακι τους κ τωρα το βγαζουν κ το δειχνουν με καμαρι! Που μεχρι χτες βοσκαν προβατα στα χωρια τους με τη γκλιτσα κ τωρα θα ρθουνε να το παιξουνε πολιτισμενοι! Κ να μας μαθουν μαλιστα εμας οτι βρηκαν στουντιακι στην ΤριαΝΤΡια και στο ΣειΚ Σου (ακριβως ετσι τα χουν πει δν κανω πλακα!) Ντυμενα σαν καραγκιοζ μπερντε! Ακριβως ομως! Λογικο αφου ψωνιζανε απο τα πανηγυρια! τωρα ομως μαθανε την Τσιμισκη κ τα Cosmos χοχοχοχ! Αλλαξε ο μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως!
Μου τη σπανε ολοι κ ολα! με κανεναν δν μπορω να συννενοηθω! Τιποτα δν γνωριζουν επι της ουσιας τιποτα! Ερχονται στις σχολες απο τα χωρια τους ΟΧΙ επειδη θελουν να μαθουν κ να σπουδασουν, αλλα για να πουλανε μουρη στους δικους τους, να ξεσαλωσουν με κρεπαλες κ να βρουνε γκομενο! Αφου τοσα χρονια με τα γελαδια που να τον βρουνε!
Τους μιλας για ιστορια, για ψυχολογια,για πολιτικη ΔΕΝ ξερουν τιποτα! ΑΥΤΗ ειναι η νεα γενια καμαρωστε μας! Κ υστερα περιμενουμε η Ελλαδα να παει μπροστα! Ποια νεα γενια μωρε που αντι να κατσουν να ανοιξουν κανενα βιβλιο να μορφωθουν, να ψαχτουν κτλ, ολη μερα στις καφετεριες στα κλαμπς στο φεισμπουκ, στα μπουζουκια να ακουσουν παολα, μετα να πηδηχτουν κ μετα να θαψουν ζωντανους κ πεθαμενους! Που αντι να κανουν ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ κανουν κριτικη σε ατομα π δν γνωριζουν κ ειναι εκατο κλασεις πιο πανω! Καθονται σαν τα βλαμμενα στις καφετεριες εξω απο τη σχολη (εννοειται πως δεν πανε στις παρακολουθησεις) παιζοντας επι 5 ωρες αυτο το ******** ταβλι π ο ηχος κ μονο μ αναβει τα λαμπακια, μπουρδολογωντας, κ σχολιαζοντας οποια περναει! Απο το νυχι της μεχρι το βρακι της! Ελεος ρε πουστη μ! Παλια μου τυχε να ειμαι σε παρεα κ να αρχιζουν θαψιμο για μια αλλη κοπελα! Αρχικα δν ειπα τπτ λεω νταξει ρε πουστη μ θα πουν ο,τι εχουν να πουν κ θα το σταματησουν! περασαν 20 λεπτα κ της ειχανε γραψει ολοκληρη φιλολογικη αναλυση της κοπελας! Δεν αντεξα κ ειπα "Σορρυ που επεμβαινω αλλα ολο αυτο που κανετε δν το θεωρω σωστο, να θαβετε δλδ καποιον εν τη απουσια του ειναι θρασυδειλο κ κατινια, διοτι ειναι αδικο για τον αλλον γιατι δεν ειναι παρον ωστε να ακουσουμε κ τη δικη του πλευρα" Κ ξερετε τι γυρναει μια κ μ λεει? Ακουστε απαντηση κ μετα πειτε μ αν εχω αδικο για οσα λεω παραπανω "Εμεις ετσι θελουμε να κανουμε αμα δν σ αρεσει μν συμμετεχεις". Αυτην την απαντηση θα τη δεχομουν απο την ανηψια μ π ειναι 12 κ ειναι ανωριμη αλλα οχι απο ατομα 22 χρονων π υποτιθεται λογω σπουδων εχουν πιο διευρυμενο πνευματικο οριζοντα! Σκατα μελατα εχουν! Λεω μετα "Οκ αλλα αμα το κανανε σε σας θα σας αρεσε?" Δεν απαντησαν κ σηκωθηκα κ εφυγα!
ΔΕΝ γουσταρω την παρεα μ ΔΕΝ με γεμιζει ΔΕΝ με εξελισσει σαν ανθρωπο! Θελω να ξεκοψω απο τις βλαμμενες κατινιτσες αλλα δεν ξερω γιατι μενω απο συνηθεια! ΔΕΝ μπορεις να κανεις μια σοβαρη συζητηση! Εδω δν ξερουνε τι ειναι η βουλιμια, τι η καταθλιψη! Νομιζουν οτι καταθλιψη παθαινεις οταν σε χωριζει ο γκομενος! Τοσο φτανει το μυαλουδακι τους τι να κανουμε we show mercy!
Κ υστερα απορεις γιατι δν υπαρχει κανεις να συννενοηθεις κ να σε καταλαβει! Γιατι ολοι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι στην κοσμαρα τους κ εξαιρετικα αδιαφοροι! Περπατανε στο δρομο βλεπουν μια τραυματισμενη γατουλα κ προσπερνανε! Περιμενουν στη σταση το λεωφορειο τρωγοντας την τοσταρα τους ενω απο πισω ξαπλωνουν αστεγοι κ ουτε να διανοηθουν να κοψουν το μισο να τους το δωσουν! Κλεινουν με τα αμαξια τους τις ραμπας ΑμεΑ! Κ πολλα αλλα! Ευχομαι να τους πεσουν στο κεφαλι τους για να δουν τη γλυκα!
ΔΕΝ λεω οτι ειμαι καλυτερη η χειροτερη, απλα ειμαι διαφορετικη. Δεν μπορω να μενω αμετοχη πως να το κανουμε! Κ δεν κανω σε αλλους αυτα π δεν θελω να μου κανουν! Σεβομαι μεχρι να μην καταπατειται η ελευθερια μου! Ποσο δυσνοητο ειναι αυτο για το μεσο ανθρωπο πια!
Υστερα να γιατι παθαινουμε τις κρισεις πανικου, καταθλιψεις, χαμηλη αυτοεκτιμηση κτλ! Οταν μας βομβαρδιζουν καθημερινα κ ανελεητα με καθε λογης μαλακιες κ ασημαντοτητες, οταν εχουμε διπλα μας τον καθε κομπλεξικο π δεν εχει μαθει να εκτιμα κ να σεβεται, να λεει "συγγνωμη" κ "ευχαριστω", ολοι κοιταν να αρπαξουν, βολευτουν, πατησουν σε πλατες αλλωνων! Μεχρι καποιος αλλος να πατησει στη δικη τους!
Σορρυ για το εκτενες κειμενο αλλα ηθελα να ξεσκασω να τα βγαλω απο μεσα μ! Κανεις π να νιωθει παρομοια η να θελει να το συζητησουμε υπαρχει? Αν ναι, εχει καλως. Αν οχι, παλι εχει καλως!
Την καλημερα μου, η μαλλον καλησπερα μ μιας κ ειναι ηδη 1μιση!
:)