Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα αυτές τις μέρες... Δε θα σας ζαλίσω με μπλα-μπλα.. Λοιπόν,η κατάσταση έχει ως εξής: Όλο το καλοκαίρι μιλούσα με ένα παιδί μέσω ίντερνετ. Αρχικά μιλούσαμε φιλικά. Μετά συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε. Μια μέρα λοιπόν του το είπα. Εκείνη κιόλας τη μέρα βρεθήκαμε. Πήγαμε για ποτό και μετά βόλτα. Στο τέλος,πήγαμε σε ένα δασάκι και χωρίς να το περιμένω,με αγκάλιασε και με φίλησε!!! Ειλικρινά,ένιωσα πολύ όμορφα! Βρεθήκαμε ξανά μετά από 2 μέρες.Γενικά κάθε φορά μου φερόταν πολύ καλά,ήταν πολύ τρυφερός,μου έδειχνε ότι ήθελε κάτι σταθερό.Με σύστησε και σε κάποιους φίλους του.Ένα βράδυ λοιπόν πριν από μια εβδομάδα,γυρίσαμε απ'έξω και όταν πήγα σπίτι μου έστειλε :καληνύχτα και όνειρα γλυκά:). Από τότε δε μου ξαναμίλησε.... του έστειλα μηνύματα(αρχικά φαντάστηκα ότι δεν είχε κάρτα) αλλά δεν τον πετύχαινα ούτε στο facebook ούτε στο msn απ'όπου μιλούσαμε συχνά. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό. Όχι μόνο δε μαλώσαμε,αλλά του είπα ότι τον εμπιστεύομαι και θέλω να προχωρήσω μαζί του(δεν είχαμε κάνει τίποτα εκτός από αγκαλιές,φιλιά,χάδια).Μάλισ τα,μου είχε πει ότι έτσι είχε φερθεί σε μια πρώην του,η οποία όμως του φέρθηκε πολύ άσχημα και ο ίδιος το θεώρησε μαλ***α που απλώς δεν της μιλούσε. Γιατί το κάνει σε μένα??? Στην αρχή μου έστελνε συχνά μηνύματα,μου έδειχνε ότι με σκεφτόταν,όλα πήγαιναν καλά! Ξαφνικά,άρχισε να μη δίνει καν σημεία ζωής!! Εγώ ψυχολογικά είμαι χάλια,τον σκέφτομαι συνέχεια,του έστειλα 3-4 μηνύματα στο κινητό στα οποία δεν έλαβα ποτέ απάντηση(του είπα κιόλας να μου απαντήσει στο facebook αν δεν έχει κάρτα) και πάλι τίποτα! :( Στο τέλος του έστειλα ένα μήνυμα στο facebook: γιατί δε μου μιλάς? Δεν έχει απαντήσει ακόμα.Βασικά δεν το έχει δει καν,έχει καιρό να μπει στο facebook. Αυτό γίνεται εδώ και μια εβδομάδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και τι θα ήταν καλό να κάνω απ'τη μεριά μου?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!