100 κιλα απο 55 σε χρονο dt
Ως γνωστον εχω διεγνωσμενη ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη εδω και 3,5 χρονια, τα 3 εξ'αυτων λαμβανω φαρμακευτικη αγωγη. Τα πρωτα 2 χρονια το βαρος μου ειχε επιβαρυνθει σταδιακα με 20 κιλα και τους τελευταιους μηνες με αλλα 25 σε χρονο που δεν υπαρχει, σε απιστευτα μικρο χρονικο διαστημα. Υπηρξα ανορεκτικη και βουλιμικη για 3 χρονια πριν τους ιδεοψυχαναγκασμους. (ιδεοψυχαναγκασμους ειχα ανεκαθεν απο τα 12 μου, η βουλιμια-ανορεξια ηταν απλα ενα "διαλειμμα"). Εχω φτασει λοιπον, αισιως τα 100 (+κατι ψιλα) κιλα. Δεν βγαινω σχεδον καθολου απο το σπιτι μου , μονο για να παω δουλεια και στην ψυχιατρο που ειναι 1 φορα/εβδομαδα. Εκτος απο εμενα , κλεινω μεσα και το αγορι μου το οποιο με αγαπαει πολυ και δεν μου κανει κανενα παραπονο αλλα μεσα μου ξερω οτι ειμαστε σε ηλικια να βγαινουμε εστω ενα σινεμα ρε παιδια. Κανενας απο τους 2 μας δεν ειναι παρτυ ανιμαλ αλλα 1-2 εξοδους την εβδομαδα, για ενα ποτο, για ενα σινεμα, για ενα φαγητο σε ενα ομορφο εστιατοριο ειναι απαραιτητες!
Απο μικρη ειχα κοπλεξ με το βαρος μου αλλα τωρα εχω υπερβολικο. Απο την μια λεω πως "αλλοι ανθρωποι δεν εχουν να φανε και εσυ ασχολεισαι με το βαρος σου το οποιο ευκολα χανεται αν θες". Δεν ειναι ετσι ακριβως ομως. Οπως και να το κανουμε οταν εχεις μαθει τον εαυτο σου μια ζωη αδυνατο ή κανονικο και ξαφνικα φτασεις τα 100 κιλα, σε χαλαει. Και για ολο αυτο φταιει ενας αχρηστος ψυχιατρος ο οποιος ηταν απο 'τους καλους και εμπειρους". Με χαπακωσε για τα καλα (20 χαπια την μερα λεμε τωρα) και τα κιλα πηραν την ανηφορα. Ετρωγα και γω ψιλοβλακειες, περιπου 1800-1900 θερμιδες/μερα αλλα δεν νομιζω πως αυτη η ποσοτητα φαγητου ωθει στο να παρω τοσα κιλα!
εχω τους ιδεοψυχαναγκασμους μου που πρεπει να αντιμετωπισω και τωρα εχω και επιπλεον 40 κιλα.! Κριμα ρε παιδια. Διοτι την ζωη μου την παω απο αναβολη σε αναβολη. "θα βγαινω λιγο οταν ξεπερασω την ανορεξια, θα βγαινω πιο πολυ οταν ξεπερασω την βουλιμια γιατι τωρα ντρεπομαι, θα ζησω ποιοτικοτερα οταν ξεπερασω τους ιδεοψυχαναγκασμους ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΖΙΦΟΣ. Ειμαι εδω, η ιδια, με προβληματα ψυχολογικα που δεν ειναι ευκολα ξεπερασιμα και παλευω να ζω την καθε μερα οσο πιο καλα γινεται αλλα δεν τα καταφερνω. :(