Textδειτε το λιγο ανάποδα παιδιά.πώς αντιμετωπίζει ο άνθρωπος που αγαπάει τον άλλο που του λέει από την πρώτη στιγμή τα ψυχολογικά του;πολύ περισσότερο όταν τον αγαπάει.
Printable View
Textδειτε το λιγο ανάποδα παιδιά.πώς αντιμετωπίζει ο άνθρωπος που αγαπάει τον άλλο που του λέει από την πρώτη στιγμή τα ψυχολογικά του;πολύ περισσότερο όταν τον αγαπάει.
Τι ειναι το podana?
na da po(τα ψυχολογικά του εννοείται ):P
εγω ποδανα αναποδα ξερω οτι μεταφραζεται..αν εχεις αγαπη οπως λες δως του αγαπη και θα δεις ποσο θα καλμαρουν....
o άνθρωπος που αγαπάει προσπαθεί να μπεί στη θέση του άλλου..είναι επιεικής και υπομονετικός και άλλα πολλά.. :)
ο άνθρωπος που λέει ότι αγαπάει απο την άλλη ..είναι πιθανό άμα ακούσει για τίποτα περίεργα ...<ψυχολογικά>,καταθλίψε ις κτλ ..να την <κάνει με ελαφρά πηδηματάκια>
εύχομαι να πάνε όλα καλά :)
οχι ρε Helena και γιατι να την κανει?δενν καταλαβα για να διπλασιασει τα ψυχολογικα αυτης που αγαπαει?ξερεις ποσοι με αφησανε επειδη εχω τα ψυχολογικα μου??αφου λεει την αγαπαει ας την καλμαρει με την αγαπη εκτος αν του αρεσουν τα ευκολα!!
είπαμε βρε ίντερ..για αυτούς που νοιάζονται στ αλήθεια και αυτούς που τάζουν διάφορα..(ένα διαχωρισμό έκανα η δύστυχη μή βαράς:P)
μακάρι όλα να του/ της πάνε καλά
Θα συμφωνήσω αλλά εγώ είμαι μυστικοπαθής και δεν λέω με την πρώτη τα ψυχολογικά μου.Πρέπει τον άλλο το λιγότερο να τον εμπιστεύομαι.Σε κανά δυο είχα ξεφουρνίσει τα ψυχολογικά μου τον τελευταίο καιρό αλλά αυτό ήταν άλλη ιστορία.Άλλωστε δεν θέλω οι άλλοι να με λυπούνται.Είμαι περήφανος άνθρωπος..Όταν ήμουν μικρή και η μάνα μου με είχε σπάσει στο ξύλο λίγο πριν το μάθημα πήγαινα και χαιρετούσα τους καθηγητές χαμογελώντας.Δεν ήθελα να ξέρουν.Δεν ήθελα να λένε το κακόμοιρο το κοριτσάκι τι τραβάει....Το ίδιο ισχύει και με τους γκόμενους...Το λέω μερικές φορές ότι τραβάω ζόρια αλλά μέσα στην πλάκα....Άλλωστε η ζωή μου έμαθε ότι ο άντρας άλλα έχει στο μυαλό του και όχι να κάνει τη μητέρα Τερέζα καθώς επίσης σε ένα ραντεβού το ζητούμενο είναι να περνάς καλά και όχι να μελαγχολείς τον άλλο.Εσύ \"visitor\" θα έλεγες σε κάποιον με την πρώτη αυτό που σε έχει στιγματίσει;Quote:
Originally posted by interappted
εγω ποδανα αναποδα ξερω οτι μεταφραζεται..αν εχεις αγαπη οπως λες δως του αγαπη και θα δεις ποσο θα καλμαρουν....
Κανείς φίλε δεν το κάνει...Το θέμα άλλωστε είναι να κοιτάς το μέλλον.Το να σου πω ότι η μάνα μου μου άφηνε μελανιές από το ξύλο θα με έκανε πιο συμπαθή στα μάτια σου;Θα άλλαζε κάτι για εμένα; Το ποδανά για να γίνει ανάποδα θέλει αδοπάνα......So try and fix it a bit....or If I\'ve got it well there is an \"a\" missing in the end...Kisses
εγω δυστυχως δεν μπορω να κρυψω τη διαταραχη μου γινεται πολυ πιο εντονη στις σχεσεις μου..εκει βγαζω τις φρικες μου πιο πολυ...οποτε το θεμα ειναι αν αντεξει ο αλλος.καποτε προσπαθουσα να αλλαξω εγω δεν πετυχε οποτε τελικα αποφασισα να το ξεφουρνιζω απο την αρχη και πριν που δεν ηξερα την επιστημονικη ονομασια της διαταραχης μου ελεγα οτι δεν παω κθολου καλα απο κει και περα αν καποιος πραγματικα με αγαπησει(μπα και μπλιαχ)θα με εγαπησει για αυτο που ειμαι κ πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος να με ηρεμισει..για αυτο και λεω απο την αρχη τι παιζει με εμενα..ουτως η αλλως ποσο μπορω να το καλυψω?????για αυτο και λεω στον επισκεπτη οτι αν την αγαπαει οπως μας λεει ναι να της το δειχνει ανελειπως και θα στρωσει
Να μην ξεχάσω την ατάκα δύο τύπων....Ο ένας:Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνω για την γυναίκα ο στυλίστας της,ο φίλος της,ο ψυχοθεραπευτής της για να κάνει κάτι μαζί μου;(=για να την πηδήξω).
Ο δεύτερος: Είχα στείλει κάποτε ένα μήνυμα εντελώς άσχετο με την απάντηση που πήρα αλλά μου στοίχισε γιατί ήταν γεμάτο κακία και αδικία...Μου απάντησε λοιπόν:Αυτό το μήνυμα θα μπορούσε κάλλιστα να πηγαίνει στον ψυχολόγο σου και εγώ δεν είμαι.
Μετά από ένα σεβαστό διάστημα εβδομάδων έφαγε απάντηση.Μάγκα δεν χρειάζομαι ψυχολόγο γιατί ήδη πάω σε ψυχίατρο.Τον άφησε σέκο αλλά το ζητούσε ο οργανισμός του.Δεν είχα σκοπό να του το πω αλλά μου την βίδωσε άγρια....
Οπότε φίλη μου ιντεράπτιντ εσύ που με νιώθεις ξέρουμε πολύ καλά τι κοιτάει ένας άντρας και σίγουρα όχι τον εσωτερικό μας κόσμο...γιατί δεν είναι ο ψυχολόγος μας....
Ναι η αγάπη και η αποδοχή του άλλου πάντα \"στρώνουν\" τον εκάστοτε σύντροφο...εκτός αν ο σύντροφος είμαι εγώ..Χάχα...Φίλε επισκέπτη όλοι έχουμε τα κουμπιά μας αρκεί να τα βρεις....Εγώ είμαι αρνάκι αν μου φερθείς καλά.Με έχεις σκλαβώσει...αλλά αν κάτι με πειράξει γίνεσαι εχθρός...Μπορεί να μη το δείξω άμεσα αλλά θα φανεί μελλοντικά από τη στάση μου....Υπάρχουν ίντερ και άτομα όμως τα οποία ανεξηγήτως γιατί με κάνουν να βγάζω μόνο τον κακό μου εαυτό και το συζητούσα με μια φίλη και είπε το ίδιο.....Επίσης νομίζω-πάντα νομίζω-ότι φαίνομαι αρκετά φυσιολογική για να καταλάβει ο άλλος τι έχω.Τα ιδεοψυχαναγκαστικά μόνο αν είναι ψυχίατρος τα αντιλαμβάνεται.Αποκλείετα� � να κάνω κάτι που θα τραβήξει το μάτι σου όπως να αρχίσω στην καφετέρια να πασαλείβομαι με οινόπνευμα..Είμαι επικοινωνιακή,με κατανόηση..στις αρχές....Μετά είναι ανάλογα πως θα πάει και που θα πατήσει.Αν αισθανθώ ότι κινδυνεύω ή απειλούμαι-όχι γιατί είναι ο Πάσσαρης αλλά ίσως ο φόβος μου να δεθώ μαζί του περισσότερο από ότι έχω στο μυαλό ή μάλλον(το βρήκα)αν αισθανθώ ότι μου παίρνει τον έλεγχο-την κάνω με ελαφριά βήματα και βαριά τη καρδία.....Το μόνο που μου είχαν πει ας πούμε είναι ότι φαίνομαι κάπως προβληματισμένη αλλά όχι διαταραγμένη......Φαίνομαι \"μια χαρά\"...οπότε το καλύπτω ακόμα αρκετά για να αρχίσω να το εξομολογούμαι....Quote:
Originally posted by interappted
εγω δυστυχως δεν μπορω να κρυψω τη διαταραχη μου γινεται πολυ πιο εντονη στις σχεσεις μου..εκει βγαζω τις φρικες μου πιο πολυ...οποτε το θεμα ειναι αν αντεξει ο αλλος.καποτε προσπαθουσα να αλλαξω εγω δεν πετυχε οποτε τελικα αποφασισα να το ξεφουρνιζω απο την αρχη και πριν που δεν ηξερα την επιστημονικη ονομασια της διαταραχης μου ελεγα οτι δεν παω κθολου καλα απο κει και περα αν καποιος πραγματικα με αγαπησει(μπα και μπλιαχ)θα με εγαπησει για αυτο που ειμαι κ πιστευω οτι θα υπαρχει τροπος να με ηρεμισει..για αυτο και λεω απο την αρχη τι παιζει με εμενα..ουτως η αλλως ποσο μπορω να το καλυψω?????για αυτο και λεω στον επισκεπτη οτι αν την αγαπαει οπως μας λεει ναι να της το δειχνει ανελειπως και θα στρωσει
γιαπ φιλη kassi καμια φορα τους στελνω απειρα ψυχομηνυματα με την καταληξη ....να μην παει τζαμπα το πηδημα επρεπε να το πλερωσεις!!!!!κ για εσενα και για τους υπολοιπους πριν η και μετα...οχι που θα ξεφευγαν ευκολα οκ μωρε λιγο μπλα-μπλα κ την πηρα τη γκομενα!!!τι???? να το φτυνεις μεχρι να το ξερασεις!!!
οπως λεει κι οdr μου ειμαι ενα τιγρακι που αν του φερθεις καλα τελικα νιαουριζω............
Έτσι έτσι..πρέπει να πάει.Εγώ πλέον φέρομαι ευγενικά..Την έχω βρει αλλιώς...Την κάνω....Αν κάτι δεν μου αρέσει δεν θα παλέψω να φάω τα μούτρα μου όπως έκανα παλιά και έβλαπτα τον εαυτό μου απλά θα πω ένα άντε γεια.Όχι,τσακώθηκα άπειρες φορές στη ζωή μου για να μου λείπει αυτό.Πλέον αποζητώ την ηρεμία......Τίγρη είμαι στο κινέζικο-καρα άσχετο-αλλά η τίγρης είναι και αγαπημένο μου ζώο μαζί με το άλογο και τον σκύλο...
εμενα ειναι ο λυκος τον εκανα κ τατου στην πλατη ειναι το πιο παρεξηγημενο ζωο μετα απο εμενα...