εμεπειριες σας προσωπικες κι μη απο την ψυχιατρικη κλινικη θεσσαλονικης!
Υπαρχει καποιο παιδι απο το φορουμ , ξερει κανεις σας τι παιζει με το συκεκριμενο ψυχιατριο? Χθες μηλαγα με τον υπευθυνο γιατρο κι με περιμενει να παω εκει - τωρα το πως θα παω ειναι ενα αλλο θεμα, θα ηθελα να παω με το αμαξι , μου αρεσει να οδηγω τετοια δρομολογια αλλα φοβαμαι οτι θα γυνει ατυχημα! κι πιστεψτε με τελευταιοπου με νοιαζει ειναι αν στο τρακαρισμα σκοτωθω ργω! αυτο που με αγχωνει ειναι να μην παρω μαζι μου καποιον αθωο! -
Το τραινο ειναι ενας αλλος πολυ ομορφος τροπος να ταξιδεψει κανεις, περνα απο τα πιο ομορφα τοπια τοης στερεας ελλαδας, εχω κανει αρκετες φορες το δρομολογιο κι μου αρεσει παρα πολυ! το προβλημα ειναι ομως σχετικα με τον χρονο που θελει για να φτασει θεσσαλονικη, αλλος μου λεει οτι θελει 5-6 ωρες αλλος μου λεει οτι θελει πανω απο 10 ωρες!! ειναι μεγαλη η διαφορα με το αμαξι οπου κι κανει γυρο στις 5 ωρες με στασεις.
Ο γιατρος ητν πολυ ευγενικος μαζι μου, ειχε παρα πολυ ενδιαφερον για το προβλημα μου, τον ρνδιεφερε το καθε τι, ακομα κι για το χωρησμομου μου μηλαγε ! αν κι το αποφευγα , γτ. νομιζω οτι δεν με βοηθαει να γυρναω πισω στα παλαια! αυτος που ειπε το αντιθετο! οτι για να μην ξανα γινουν τα ιδια λαθη πρεπει να ψαξω κι να βρω τι ηταν αυτο που μας εφερε στον χωρησμο! βεβαια ολα αυτα περι σχεσεων κι επαγκελματικων προβληματων θα τα αναλησω αφου μου φυγουν τα στεριτικα!! το μονο καλο ειναι οτι επαψα να ριχνω ευθηνες σε ενα οριτσακι 21 χρονων που λογικοτατα ηθελε να κανει την ζωη της, που λογικοτατα ηθελε να παιξει ερωτικα παιχνιδι με καποιον πιο μεγαλο απο αυτην! βεβαια ολα αυτα, δλδη τα ερωτικα μου δεν ειμαι ετοιμος ακομα να τα αναλυσω, πρωτα απο ολα γτ. ο γιατρος μου ειπε οτι πεπει να βρω την κοπελα να της ζητησω συγνωμη κι να της μηλισω! χεχεχε του ειπα οτι δεν θελει να με δει στα ματια της , του ειπα οτι ειμαι τοσο χαλια που κι να την δω μπορει να μην την γνωρισω!! αρατο αποφυγα!
Για να μην φευγω απο το θεμα μου θ θλα να ξρω αν υπαρχει καποιος εδω περα που να εχει γνωσεις, εμπειριες με την κλινκη της θεσσαλονικης, βρισκετε πισω απο το στρατοπαιδο του"παυλου μελλα"το τμημα που θα ειμαι εγω θα ειναι ξεχωριστο, δεν εχει να κανει με δεμενα κρεβατια! ειτε μεβουρδουλες¨) το ρωταγα συνεχως! που εστειλε ενα μειλ οπου λεει ολους τους κανονες τους, κανονες που ειναι αυστιροι κι αμα τους πααπβω! τσαμπα το ταξιδι στην θεσσαλονικη!!¨)
Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει στην θηνα κατι παρομοιο, υπαρχυν μονο για 6-10 μηνες κλειστα ψυχιατραια οπου σπυ δεινουν πολυ δυντα φαρμακα! κατι παρομοιο ειναι η "Κασταλεια" κι αλλο ενα - δεν το θυμαμαι αλλα ειναι πολλα λεφτα, ειναι γυρο στα600 με 800 ευρο την ημερα! ενω εκει που θα παω το αναλαμβανει το τμειομου!
Τελος ο γιατροσ μου ειπε οτι κι αν μαν ολα καλα κι βγω σωστος απο τοην κλινικη πρεπει να κανω ψυχοθεραπεια ομαδικη στην αθηνα ιτε στο 18ανω ειτε στου ΚΕΘΕΑ, Ενω ταυτοχρονα θα πρεπει να περνω τα ναλορεξ ( σε λιομενη μορφη συτην την φορα οχι να τα βαζω στο δεξιμου μαγουλο κι να κοροιδευω κοπελα κι μαναμου, οπως εκανα τοσο καιρο1!)