δεν ζω φυσιολογικα!!!!!δν χαιρομαι τπτ!!!!!!!!!
η πιεση μου στο 12!σχεδον καθε βραδυ!τα πονακια απο την αριστερη πλευρα παραμενουν και ωρες ωρες πανε και δεξια και στον θωρακα μαζι με καψιμο!!νιωθω τραβηγματα,τσιμπηματα,υποφ ερω και δν υπαρχουν τα λεφτα για ψυχολογο καθως ειμαι ανεργη!κανονικα ειναι να παω στον ψυχιατρο μου τον νοεμβρη !να το κανω λετε νωριτερα;;;τι σκατα γινεται ρε παιδια;;;;4 οκτωβρη παω στα 24!ετσι θα ζω;;;;θα κλαιω απο το φοβο μια ζωη;;;;θα υποφερω;θα στερουμαι τον υπνο μου,μια φυσιολογικη ζωη και τον ερωτα;;;γιατι;;;τι εχω κανει;;;σορυ που σας τα πρηζω καθε τοσο αλλα οι δικοι μ εχουν κλαταρει!συγκεκριμενα η νονα μ που ξερει ολο το στορυ με την καταθλιψη και τις κρισεις πανικου!!!!!!!η πιεση σημερα,η μεγαλη πηγαινε στο 13 κοντα!τι αλλο να κανω;;τι;;;;ειναι να βγω με ενα παλικαρι που με ενδιαφερει κ πριν καλα καλα τα βρουμε σκεφτομαι τι θα κανω οταν ερθει η ωρα να τα πουμε τετ-α-τετ και καταλαβαινεται τι εννοω.........νιωθω οτι σε κανενα τομεα δν θα μαι η χαμογελαστη δυναμικη κ ερωτικη γυναικα που ημουν.................νιωθω οτι εχω απελπιστει!!!!!!!!!!πειτε οτι σας γουσταρει!πραγματικα οτι σας γουσταρει γραψτε μου!!!!δν εχω με ποιον να μιλησω!!!!!!!!