ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ
Καλησπέρα σε όλους,
είχα αναφερθεί ξανά στη σχέση μου αλλα έιχα σας είχα μιλήσει για τις δικές μου ανασφάλειες.
Δυστυχως εχει πολλες και ο συντροφος μου κι αυτο δε μας αφηνει να ειμαστε ευτυχισμενοι.
Ενω υπαρχει πολυ αγάπη και λατρευουμε ο ενας τον αλλο οι ανασφαλειες μας απομακρυνουν.
Εγω ανησυχω μηπως μου τον παρει καποια αλλη και εκεινος γινεται πολυ κτητικος και περιοριστικος.
Απο την αρχη της σχεσης ειχα παρατηρησει στον συντροφο μου οτι ζηλευε ευκολα,δε μπρορουσε να δεχτει πως εγω μπορω να παω για καφε και να κανουμε 3 ωρες να μιλησουμε.
λιγο τα προτυπα της οικογενειας λιγο η ανασφαλεια λιγο οτι οι πρωην τον κυνηγουσαν,δυσκολευτηκαμε πολυ στην αρχη να τα βρουμε σε αυτο.
τεσπα να μη σας τα πολυλογω σημερα ο συντροφος μου ξεσπασε επικινδυνα θα ελεγα αφου κλωτσουσε πραγματα μες στο σπιτι και ουρλιαζε να φυγω και ολα αυτα ξερετε γτ?
γιατι μια μερα που με αποκαλεσε αρρωστη και οτι εχω ψυχολογικα προβληματα επειδη ανησυχουσα για καποια που ειχε χωθει στη σχεση στο παρελθον του ειπα οτι εγω δεν ειμαι ετσι σαν ανθρωπος...
και οτι σε αλλες σχεσεις δεν ημουν τοσο ανησυχη
α.γιατι δεν ηταν τοσο σημαντικοι για μενα
β.γτ δε μου ελεγαν στην αρχη οτι ειχαν κολλημα με καποια η δεν ηταν σιγουροι για τα αισθηματα τους.
οτι εν ολιγοις με πατησε κι αυτος στο καλο
εγινε εξαλλον γτ ειπα ετσι οτι αλλοι δε μου ελεγαν τετοια πραγματα.
Προφφανως ο ιδιος το πηρε λαθος οτι οι αλλοι ηταν καλυτεροι..οσο και να το εξηγουσα με εκβιασε να το παρω πισω αλλιως δε θα συνεχισει μαζι μου...
Επισης εχει το συνδρομο του καθτεφτη δλδ..αν πω εγω κατι θα πει και εκεινος το ιδιο.
Αν αναφερθουμε σε κατι που αφορα το παρελθον και πω για π.χ. με τον ταδε ενιωθα ετσι κ ετσι θα πει και εκεινος το ιδιο για καποια αλλη.
προσπαθει να με πληγωσει οσο δε παει..
οταν λοιπον του ειπα πως ολα αυτα τα νευρα και ολη αυτη η συμπεριφορα βασιζεται στη τρομερα χαμηλη αυτοεκτιμηση του,εκεινος σαφως θεωρησε πως απλα εγω ευθυνομαι για τα νευρα του.
πως εγω τον βγαζω εκτος εαυτου..
αρνειται να δει πως μαζι μου εχει αλλα συναισθηματα και του βγαινει πιο εντονο το αισθημα κατωτεροτητας..
παρολαυτα τον λατρευω...
σας ακουω...!