σε αυτη τη φαση αυτο που θα ηθελα ειναι να τα προσαρμοστω ομαλα στο γκρουπ θεραπι στο οποιο θα ενταχθω!
Printable View
σε αυτη τη φαση αυτο που θα ηθελα ειναι να τα προσαρμοστω ομαλα στο γκρουπ θεραπι στο οποιο θα ενταχθω!
ένα άγγιγμα...
Ενας αληθινος φιλος,μια δουλιτσα και ενα ποτηρακι κρασι...Πολλα θελω ε?
αυτο που με κανει ευτυχισμένη ειναι η αγάπη...μεταξυ της οικογενειας ,των φιλων,των συγγενων..κ σε ολους τους συνδυασμούς των σχεσεων γενικα...θελω αγκαλιες φιλια, στοργη ,χαμογελα, στηριξη ...πωπω περιγραφω τον παραδεισο μου..μακαρι να μας" επνιγε "η αγαπη ..ειναι τοσο ομορφο
Θέλω εκείνον... :-(
Μαλλον για να ειμαστε ευτυχισμενοι θα πρεπει να αρκουμαστε σε αυτα που εχουμε :)
Μου φτάνει νάμαι καλά.. κι εξαρτάται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! Εμείς επιλέγουμε την ευτυχία μας ή και το αντίθετο..
Κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ..και ξέρω σίγουρα, ότι αυτό χαρίζει και χαρά στους γύρω μου..
Κανείς δεν μπορεί να σου πάρει αυτό που από πάντα είχες.. παρά μόνο αν εσύ το επιτρέψεις..
Παιδιά, εμένα μου δίνουν χαρά και απλά πράγματα... όπως η μυρωδιά της βροχής...η μυρωδιά από το κομμένο γρασίδι... ένα ανθισμένο λουλούδι... ένα ζευγάρι που φιλιέται στη μέση του δρόμου...
και άπειρα άλλα...
Το να γίνω καλά και το να επιστρέψει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος...για πάντα...και μια αληθινή, ζεστή αγκαλιά από εκείνον κατά προτίμηση...
να δω τα παιδια μου χαρουμενα και υγιη.εγω θα ηθελα να ακουμπησω καπου να νιωσω ασφαλεια.
μια σφυχτη αγκαλια απο καποιον ...δεν υπαρχει τιποτα πιο γλυκο κ ομορφο για μενα
Θέλω πολλά! Θέλω να ήμουν άνετη οικονομικά για να μπορούσα να κάνω αυτά που θέλω γιατί είναι πολλά και απαιτούν χρήματα δυστυχώς... και να ήταν αλλιώς τα πράγματα ώστε να ζήσω με τον άντρα που έχω δίπλα μου περισσότερα..