που δεν εχω οσα χρηματα χρειαζομαι για να αγοραζω αυτα που θελω :(
Printable View
που δεν εχω οσα χρηματα χρειαζομαι για να αγοραζω αυτα που θελω :(
οταν δεν μπορω να βρω το δίκιο μου.
Είμαι ερωτευμένη... Αλλά αυτός μάλλον όχι... :-(
Δε μπορώ... έχω κολλήσει άσχημα... :-/
H κοροιδια και το να μην με στηριζουν οι δικοι μου ανθρωποι..Με το οικονομικο πλεον δεν ασχολουμαι σεβομενη την αρτηριακη μου πιεση.
Η μοναξιά, το ότι είμαι διαφορετική από τους άλλους και το ότι δεν μπορώ να νιώσω εύκολα χαρά...
Μόνο οι σκέψεις μου με ρίχνουν ψυχολογικά, όταν τους το επιτρέπω εγώ φυσικά...
Αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά να πέφτουμε ψυχολογικά για οτιδήποτε.. ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι σήμερα για να νιώσεις χάλια,
αλλά μπα.. προσπαθώ πάντα να ξεχνάω ό,τι έστω και για λίγο θ' αφήσω να με προβληματίσει ή θα ψάξω λύση αν μπορεί να γίνει κάτι..
διαφορετικά έχω μάθει ν' ασχολούμαι μόνο μ' ό,τι αξίζει τον κόπο ν' ασχοληθείς..
Η αναβλητικοτητα μου με ριχνει πολλες φορες. Λεω θα κανω εκεινο και το αλλο και το παραλλο ... και τελικα κανω μια γιγαντιαια τρυπα στο νερο. Θα σοβαρευτω λεω ....στο μελλον , το μελλον γινεται παρον και εγω ειμαι στα ιδια. Τα οικονομικα παλι με ριχνουν , η μοναξια και οταν χανονται ατομα απο την ζωη μου.
οταν με πιανει κομπος και δεν μπορω να μιλησω ......οτι δεν μπορω να δεχτω τον χαρακτηρα μου
Η αδικία και η βλακεία των άλλων.... :@
Υ.γ Βλακεία= κομπλεξ, κουτοπονηριά, δηθενιά, "εξυπνάδα", ψευτοσοφια και όσα έχουν να κάνουν με την ψευτιά και τα ψεύτικα πράγματα, κακομοιριά, υποκρισία, μαγκιά, επίδειξη των ανικανοτήτων ;P κλπ κλπ κλπ
Εμένα το θέμα μου είναι αν υπάρχει και τίποτα μου να με ανεβάζει..Γιατί σχεδόν τα πάντα με ρίχνουν..