Ένα βράδυ είχα βγει με τη φίλη μου κ το αγόρι της.
Στην παρέα ήταν κι ένας φίλος του αγοριού της, αρκετά μεγαλύτερος μου (εγώ είμαι 21). Να σημειώσω ότι αυτό το πρόσωπο είναι διάσημος και γνωστός για τις κατακτήσεις του, αλλά εμένα δεν μ'ενδιέφερε. Εκείνος δεν είχε δείξει όλο το βράδυ ενδιαφέρον για μένα κι ούτε ποτέ φαντάστηκα κάτι τέτοιο, μιας και ήταν πολύ μεγαλύτερος. Και να έδειχνε δεν θα ανταποκρινόμουν σε καμία περίπτωση.
Το βράδυ εκείνο ήπιαμε πάρα πολύ και το αγόρι της κολλητής μου πρότεινε να πάμε σπίτι του να κάτσουμε μιας και είχε ξημερώσει. Και όλοι δεχτήκαμε. Δεν σκέφτηκα τίποτα τότε, γιατί ήμουν τόσο μεθυσμένη..
Όταν πήγαμε σπίτι, η φίλη μου και το αγόρι της πήγαν στο δίπλα δωμάτιο κι έκαναν τα δικά τους και γω έμεινα μόνη με τον φίλο του. Μιλούσαμε για διάφορα κι εκείνος δεν έδειξε τίποτα στην αρχή. Μετά άρχισα να μην νιώθω καλά απ' το πολύ ποτό κι εκείνος μου την έπεσε. Προσπαθούσε να με γδύσει ενώ εγώ του έλεγα συνέχεια ότι δεν θέλω και μου έλεγε ότι δεν τον νοιάζει. Έπεσε πάνω μου κι έκανε ό,τι έκανε και δεν είχα δύναμη πια να τον εμποδίσω. Τα χέρια μου πονούσαν για μέρες μετά γιατί μου τα κρατούσε τόσο σφιχτά για να μην κουνιέμαι.
Όταν είπα στην φίλη μου αυτό που έγινε με έλεγε και τυχερή που πήγα με διάσημο. Εγώ όμως δεν ήθελα. Ένιωθα ντροπή και απαίσια μετά απ' αυτό. Νιώθω ότι φταίω για ό,τι έγινε.. Μια κοπέλα μεθυσμένη είναι εύκολος στόχος.
Θεωρείται βιασμό αυτό που έγινε;