η αδερφη μου κ η χρόνια θεραπεια της.
καλησπερα,προκειται για την αδερφη μου η οποια παιρνει φαρμακα αρκετα χρονια ειναι 35 κ παιρνει απο τα 18 της.επαιρνε risperdal κ διαφορα αλλα και ηταν για αρκετα χρονια ηρεμη κ ισως περισσοτερο ηρεμη απ οτι επρεπε δηλ.μπορει κ να μην μας μιλουσε ολη μερα κ να ηταν "στον κοσμο της".η διαγνωση του γιατρου ηταν σχιζοφρενεια-ψυχωση.επειδη θελαμε να μπορει να ζει την ζωη της και επειδη περασαν χρονια απο το συμβαν (χασαμε την μητερα μας)που την εφερε σε αυτην την κατασταση ειπαμε στον γιατρο της να παιρνει οσο το δυνατον πιο ελαφρια χαπια γινεται.αφου αλλαξαμε θεραπεια κ χαπια η αδερφη μου ηταν αρκετα καλυτερα αλλα αρχισε να μην θελει να παιρνει τα χαπια της.ο γιατρος μας ενημερωσε για μια θεραπεια με μια ενεση τον μηνα που μπορουσε να κανει αντι των χαπιων ενω επρεπε για τους 3-4 πρωτους μηνες να παιρνει κ χαπια επειτα θα τα σταματουσε και θα συνεχιζε μονο με την ενεση.μας φανηκε καλη ιδεα κ ετσι ξεκινησαμε.η αδερφη μου στους δυο πρωτους μηνες αρχισε να εχει νευρα και επειδη της εκαναν την ενεση ατομα απο το χωριο που εργαζοταν στο βοηθεια στο σπιτι δεν ενιωθε ισως κ ανετα κ δεν ηθελε να κανει την ενεση κ ουτε να παιρνει κ τα φαρμακα(υποτιθεται να μην επαιρνε φαρμακα κ κατεληξε κ με φαρμακα κ με ενεση και δεν το ηθελε αυτο).περασαν 2 μηνες χωρις να παιρνει τιποτα (κακως)κ να εχει αρκετα νευρα.απο κει κ επειτα οι θεραπειες που κανει δεν την ηρεμουν ειναι συνεχεια με νευρα,την αισθανομαι δυστυχισμενη και δεν ξερω τι αλλο να κανω....το κακο ειναι πως οταν εχει νευρα μπορει να ουρλιαζει κ να χτυπαει πραγματα...ειναι πολυ δυσκολα κ για τον αδερφο μου που ζει μαζι της κ για την γειτονια φανταζομαι...αλλα πανω απο ολα για την αδερφη μου!ο γιατρος της χορηγησε τα ζαλαστα κ κατι ηρεμιστικα μας ειπε πως ειναι πολυ καλα αλλα δεν ξερω εχει αδυνατισει παρα πολυ.....οποιαδηποτε βοηθεια η παρομοια κατασταση που θα μπορουσε να μοιραστει καποιος κ πως το αντιμετωπισε θα το εκτιμουσα πολυ το εχω πολυ αναγκη ευχαριστω.